Met korting naar Veiligheidsmuseum PIT

Wat is Veiligheidsmuseum PIT?

Het PIT Almere museum geeft door middel van interactieve games en een historische collectie informatie over de hulpdiensten in Nederland: de politie, ambulance en brandweer. Het Veiligheidsmuseum is bestemd voor jong en oud.

Veiligheidsmuseum PIT reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Veiligheidsmuseum PIT beoordeling achter te laten.

Korting op Veiligheidsmuseum PIT tickets

Korting op veiligheidsmuseum PIT? Maak dan gebruik van de aanbiedingen op onze site. Elke dag speuren wij naar de beste kortingen voor een bezoek aan veiligheidsmuseum PIT. Bijna elke dag staat er een korting veiligheidsmuseum op onze website. Wat handig is om te weten, is dat er ook korting wordt verleend wanneer er vooraf aan het museum bezoek online tickets worden gekocht. Boek met korting PIT Almere en maak daarmee je dagje uit betaalbaar. Het overgebleven geld kan op deze manier worden bespaard voor iets anders leuks. Kijk daarvoor gerust rond op onze site voor nog een aanbieding.

Veiligheidsmuseum PIT Almere

Het PIT veiligheidsmuseum in Almere is een museum dat informatie geeft over de hulpdiensten in Nederland. Het beschikt over een verzameling aan kennis over de politie, ambulance en brandweer en over wat zij doen om onze veiligheid te waarborgen. Zowel het verleden, het heden als de toekomst komen hierbij aan bod. Op onze website is het mogelijk met korting dit museum te bezoeken. Met deze aanbieding ontdek je wat je zelf kunt doen om een bijdrage te leveren aan een veilige samenleving. Het museum is geschikt voor kinderen. Speciaal voor hen heeft het museum een kleedruimte, waarin de kleintjes zich om kunnen kleden tot een heuse politieman of brandweerman. Voorzien van een helm en hesje gaan zij het museum verkennen, dat vol staat met politiewagens, brandweerwagens en ambulances, uit verschillende perioden. De informatie in het museum wordt veelal aangeboden via interactieve games. Kinderen nemen tijdens deze kortingsactie ook plaats achter het stuur van een skelter en leren veilig te rijden.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Veiligheidsmuseum PIT

Schipperplein 4
1315SB Almere
Nederland

Contact

+31 (0)36-8446637

Openingstijden en reserveren

Is Veiligheidsmuseum PIT open? Kijk op de website van Veiligheidsmuseum PIT voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.