Met korting naar Vincent Van GoghHuis Zundert

Wat is Vincent Van GoghHuis Zundert?

Vincent Van Gogh is geboren in Huis Zundert. Zijn geboortehuis is een bedevaartsoord waar tienduizenden bezoekers jaarlijks toeristen en fans komen om de cultuur van de kunstschilder te beleven. Huis Zundert blijft een heiligdom en een inspiratiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in Van Goghs kunst en geschiedenis.

Vincent Van GoghHuis Zundert reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vincent Van GoghHuis Zundert beoordeling achter te laten.

Vincent Van GoghHuis Zundert

In het Vincent van GoghHuis in Zundert komt Vincent van Gogh echt tot leven. Zundert is de plaats waar de Nederlandse impressionist is geboren en getogen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat hier een museum staat waar liefhebbers van zijn werk een kijkje krijgen in het persoonlijke wel en wee van de schilder. In het museum zie je bijvoorbeeld uit welke familie Vincent van Gogh kwam en hoe zijn dagelijkse leven eruit moet hebben gezien. Hoe ging hij om met zijn geloof? Wat had de jonge Vincent met de natuur? In het museum op zijn geboortegrond krijg je antwoord op..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Vincent Van GoghHuis Zundert

Markt 27
4881CN Zundert
Nederland

Contact

765978590

Openingstijden en reserveren

Is Vincent Van GoghHuis Zundert open? Kijk op de website van Vincent Van GoghHuis Zundert voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.