Met korting naar Vlinderparadijs Papiliorama

Wat is Vlinderparadijs Papiliorama?

Vlinderparadijs Papiliorama is een unieke belevenis. Je kunt er genieten van de prachtige kleuren en vormen van meer dan 500 vlinders. Er is ook een educatief centrum waar je meer kunt leren over deze bijzondere dieren. Een bezoek aan Papiliorama is een magische ervaring die je nooit zult vergeten.

Vlinderparadijs Papiliorama reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vlinderparadijs Papiliorama beoordeling achter te laten.

Vlinderparadijs Papiliorama Havelte

Midden in het Drentse landschap, vlakbij het dorpje Havelte ligt Vlinderparadijs Papiliorama. In deze grote overdekte vlinderkas fladderen kleurige vlinders in alle soorten en maten rond. Tussen de tropische planten en bloemen ontdek je alles over rupsen, poppen en vlinders. Voor kinderen is er een educatieprogramma met een quiz. Er zijn ook nog andere insecten te zien in deze bijzondere dierentuin. In het insectarium vind je harige vogelspinnen, reuzensprinkhanen en wandelende bladeren. Om het dagje Drenthe compleet te maken liggen vlakbij de vlinderkas twee hunebedden, waaronder de op één na oudste van Nederland.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Vlinderparadijs Papiliorama

Van Helomaweg 14
7971PX Havelte
Nederland

Contact

521342155

Openingstijden en reserveren

Is Vlinderparadijs Papiliorama open? Kijk op de website van Vlinderparadijs Papiliorama voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.