Met korting naar Walt Disney Studios Park

Wat is Walt Disney Studios Park?

Walt Disney Studios Park is een must-see voor elke Disney-liefhebber. Gelegen in Disneyland Paris, het park is zodat je diepgang in het magische universum van Disney kan ervaren. Je kan genieten van verschillende shows, attracties en restaurants, in een decor dat laat voelen als je bent in een echte Disney film. Het is duidelijk waarom dit themapark zo populair is, gewoonst een prachtig plek voor het hele gezin.

Walt Disney Studios Park reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walt Disney Studios Park beoordeling achter te laten.

Walt Disney Studios Park Parijs

Neem een kijkje achter de schermen van de filmset bij Walt Disney Studios Park in Parijs. Dit attractiepark is onderdeel van Disneyland Resort Paris en staat helemaal in het teken van film. Alle attracties in het pretpark zijn dan ook gebaseerd op Disneyfilms. Zo is er de spannende Twillight Zone Tower of Terror. Wie meer zin heeft in vrolijkheid gaat naar Crush's Coaster: Een attractie die zich afspeelt in de wereld van Finding Nemo. Walt Disney Studios Park heeft ook spetterde shows. Zo aanschouw je ongelooflijke stunts in Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Walt Disney Studios Park

Boîte Postale 100
77777 Parijs
Frankrijk

Contact

9000654

Openingstijden en reserveren

Is Walt Disney Studios Park open? Kijk op de website van Walt Disney Studios Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.