Met korting naar Wellness Goes

Wat is Wellness Goes?

Ontspannen in het hart van Goes, dat kan bij Wellness Goes. Er zijn vele faciliteiten, gericht op ultieme belevenis. Waai niet alleen uit, beleef ook opgietingen, dobber in de thermen en kom tot rust in de sauna.

Wellness Goes reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wellness Goes beoordeling achter te laten.

Wellness Goes

We hebben allemaal wel eens een momentje voor onszelf nodig. Even heerlijk ontspannen en aan niets denken. Daarvoor ben je bij Wellness Goes aan het juiste adres. Dit centrum staat helemaal in het teken van rust en wellness en biedt jou tal van mogelijkheden. Stap in één van de sauna's die verspreid staan over het terrein. In de warme temperaturen laat je alles even los, kom je tot rust en zweet je daarnaast slechte stoffen uit je huid. Zo combineer je de goede dingen met elkaar. De sauna's zijn verschillend in stijl en temperatuur. Houd je niet zo van hitte, stap dan in de kleurensauna of de rustruimte. Voor meer warmte zit je in de opgietsauna goed. Het stoom ontspant je hele lichaam. Dit kun je prima combineren met een behandeling in het wellnesscentrum. Denk bijvoorbeeld aan een massage, een gezichtsbehandeling of een sessie in de hammam. De stress glijdt van je af en maakt ruimte voor rust. Deze rust hangt overal in het centrum, van de belevingstuin tot aan het zwembad. Waar je je dus ook bevindt en welke behandeling je ondergaat, ontspannen doe je zeker. Boek er dan direct een fijn diner en overnachting bij en vertrek als een nieuw mens weer richting huis.

Mensen bezochten ook: Huize Holterhof, Spa En Beauty Loppersum, Thermen R, Wellness Boerderij, Wellness Center De Bronsbergen, Wellness Helmond, Wellness Leiden, Wellness Roosendaal, Wellness Sittard

Praktische informatie


Adres Wellness Goes

Geldeloozepad 7-11
4463AJ Goes
Nederland

Contact

0113-223505

Openingstijden en reserveren

Is Wellness Goes open? Kijk op de website van Wellness Goes voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.