Met korting naar Wellness Leiden

Wat is Wellness Leiden?

Kom helemaal tot rust in het schattige Leiden te Zuid-Holland. Hier is namelijk Wellness Leiden gevestigd. Geniet van een behandeling, arrangement of overnachting.

Wellness Leiden reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wellness Leiden beoordeling achter te laten.

Wellness Leiden

Een dagje ontspanning is altijd welkom en ontspannen doe je bij Wellness Leiden. Deze vestiging van Vitae Wellness Resorts biedt jou fijne faciliteiten om een dagje aan helemaal niets te hoeven denken. Tijdens je bezoek kies je uit een aantal sauna's die allen verschillen in temperatuur. Hierdoor is zowel de beginnende sauna-ganger als de bikkel hier op de juiste plaats want er is genoeg om uit te kiezen. De infraroodsauna geeft bijvoorbeeld een heerlijke warmte af die doordringt in de spieren, terwijl de opgietingen juist vooral om de hitte draaien. Daarnaast is er nog veel meer te doen tijdens je bezoek. Er is onder andere een fijn kruidenbad, een dompelbad en een rustruimte. Het is namelijk belangrijk om ook even te rusten tussen de sauna's door. Misschien dat een massage, zonnebank of gezichtsbehandeling je daar wel bij helpt! Even aan niets denken en compleet ontspannen, dat doe je bij Wellness Leiden. Honger gekregen van al dat niets doen? In het restaurant vind je heerlijke maaltijden zodat je er weer tegenaan kunt. Maak nog een ronde door de sauna's, verken het dakterras of klim in de whirlpool. Waar je ook voor kiest, het draait deze dag allemaal om rust en ontspanning.

Mensen bezochten ook: Huize Holterhof, Spa En Beauty Loppersum, Thermen R, Wellness Boerderij, Wellness Center De Bronsbergen, Wellness Goes, Wellness Helmond, Wellness Roosendaal, Wellness Sittard

Praktische informatie


Adres Wellness Leiden

Bargelaan 180
2333CW Leiden
Nederland

Contact

0172-448383

Openingstijden en reserveren

Is Wellness Leiden open? Kijk op de website van Wellness Leiden voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.