Met korting naar Wellness Sittard

Wat is Wellness Sittard?

Limburs genieten van rust & reinheid doe je in Wellness te Sittard. Je kunt hier terecht voor sauna-, thermen- en beauty beleving. Trakteer jezelf op een kalmerende dag uit!

Wellness Sittard reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wellness Sittard beoordeling achter te laten.

Wellness Sittard

Bij Wellness Sittard kom je even helemaal tot rust. In deze vestiging van Fitland Thermen & Beauty word je namelijk helemaal in de watten gelegd en is het goed toeven. Maak gebruik van de vele faciliteiten en je voelt de stress bijna van je af glijden. Het kruidenbad is bijvoorbeeld een heerlijke plek om even te ontspannen en de geuren van de kruiden in je op te nemen. De infraroodsauna is een goede keuze als je heerlijk warm wil worden zonder dat je direct begint te zweten. De stralen dringen door tot in je spieren en geven je een behaaglijk warm gevoel. Ga je toch liever voor een hogere temperatuur dan is de opgieting waarschijnlijk echt iets voor jou! Tussendoor is het belangrijk om even rust te nemen, bijvoorbeeld door een plekje te zoeken in de rustruimte, de whirlpool of op het buitenterras. Je lichaam moet namelijk afkoelen voordat je verdergaat met je ontspannende dag. Ondertussen boek je een fijne massage of gezichtsbehandeling, een sessie in de hamam of geniet je van een lekkere maaltijd in het restaurant. Waar je ook voor kiest tijdens jouw ontspannende dag, bij Wellness Sittard kom jij helemaal tot rust in een smaakvolle omgeving.

Mensen bezochten ook: Huize Holterhof, Spa En Beauty Loppersum, Thermen R, Wellness Boerderij, Wellness Center De Bronsbergen, Wellness Goes, Wellness Helmond, Wellness Leiden, Wellness Roosendaal

Praktische informatie


Adres Wellness Sittard

Milaanstraat 125
6135LH Sittard
Nederland

Contact

046-4570950

Openingstijden en reserveren

Is Wellness Sittard open? Kijk op de website van Wellness Sittard voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.