Met korting naar Wellnessboot Mill

Wat is Wellnessboot Mill?

De Wellnessboot te Mill in Noord-Brabant, een spetterende plek om wat ontspanning op te zoeken. Een bijzondere luxe wellness beleving, met veel beauty- en sauna plezier.

Wellnessboot Mill reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wellnessboot Mill beoordeling achter te laten.

Korting op Wellnessboot Mill tickets

Wellnessboot Mill is een heerlijk dagje uit om even lekker te ontspannen. Tevens is het mogelijk om je bezoek te verlengen door het bijbehorende hotel erbij te boeken. In vergelijking tot andere wellnessuitjes ligt de entreeprijs van Wellnessboot op het gemiddelde. Met een voordeelpas profiteer je van aantrekkelijk korting. Ook kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar en van 12 tot 16 jaar profiteren van korting. Daarnaast heb je de keuze uit diverse badenkaarten en abonnementen die voordeel opleveren als je vaker gaat. Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, vind je deze op de pagina van Wellnessboot Mill.

Wellnessboot Mill

Wil jij graag met jouw partner een dagje naar de wellness? Bij Wellnessboot Mill ga je niet naar een doorsnee saunacomplex. De naam verhuld het al: de Wellness gelegen aan de Hoogveldseweg in Mill is een boot! Wellnessboot Mill doet denken aan een cruiseschip en verrast door de contouren van de ruimtes op het schip. Je kunt gebruik maken van verscheidene sauna's, maar ook zijn er een aantal baden om in te vertoeven. Een dompelbad, een kruidentempel, een kruidenbad, een voetenbad, een whirpool en een overdekt buitenzwembad. Aan horeca is er ook geen tekort, ook dit komt overeen met het leven op een cruise. Bezoek het restaurant, een lounge, bar, een panorama lounge, een terras en een buitenbar. Wil je even een luchtje scheppen? Kom tot rust op het zonnedek of bezoek de relax tuin. Wil jij deze ontdekkingstocht en tevens de boot (letterlijk en figuurlijk) niet missen? Verzeker jezelf van een dagje naar Wellnessboot Mill (mét korting) via de kaarten van Uitmetkorting.nl!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Wellnessboot Mill

Hoogveldseweg 1
5451AA Mill
Nederland

Contact

485471717

Openingstijden en reserveren

Is Wellnessboot Mill open? Kijk op de website van Wellnessboot Mill voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.