Met korting naar Willet Holthuysen

Wat is Willet Holthuysen?

Willet-Holthuysen is een museum en oud herenhuis aan de Herengracht 605. Om te wonen in dit beschaafde pand was een groot vermogen noodzakelijk. Abraham Willet en Sandrina Louisa Geertruyda Holthuysen hebben hier in de periode van 1861 tot 1895 gewoond. In het museum maak je een rondgang door hun leven.

Willet Holthuysen reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Willet Holthuysen beoordeling achter te laten.

Korting op Willet Holthuysen tickets

Korting voor Willet-Holthuysen? Doe mee aan winacties, veilingen of de 'Dagje-Uit Quiz'. Je bewondert er sierlijke kroonluchters, chique meubilair en een Franse stijltuin. Toch hoeft een bezoek aan één van de duurdere stekken in Amsterdam niet erg duur te zijn. Actuele kortingsacties en aanbiedingen voor Museum Willet-Holthuysen zijn op deze pagina verzameld. De audiotour in het museum is erg voordelig, deze zit namelijk bij de entreeprijs inbegrepen. Verscheidene kaarten, waaronder de Museumkaart, de Stadspas en studentenkaarten bieden nog meer mogelijkheden tot goedkopere entree. Stel jouw voordeel nu vast; boek één van de kortingsbonnen. Een online ticket krijg je al snel binnen in je inbox, dus een bezoek aan Willet-Holthuysen is snel te plannen!

Willet Holthuysen Amsterdam

In het Museum Willet-Holthuysen ontdek je hoe het leven in een chique grachtenpand in Amsterdam er in de 18e en 19e eeuw uitzag. Het volledige pand is prachtig aangekleed in de originele staat van toen. Dat houdt in dat alles tot in de puntjes is verzorgd en dat alleen het beste van het beste in dit is huis toegelaten. Je ziet hier onder meer het beste meubilair, het mooiste tafelzilver en de prachtigste kroonluchters. Naast veel pracht en praal is er ook ontzettend veel kunst te bekijken in het Museum Willet-Holthuysen. Abraham Willet en zijn vrouw woonden tot het einde van 1800 in het monumentale pand en waren echte kunstverzamelaars. De collectie die Abraham Willet in zijn leven verzamelde is bijzonder gevarieerd en van hoge kwaliteit. Naast schilderijen verzamelde het echtpaar Willet echter ook keramiek, glaswerk, meubelen en beelden. Het Museum Willet-Holthuysen is een wandeling door het leven van dit echtpaar en langs de prachtige collectie kunst die het paar door de jaren heen verzamelde. Een leuke manier om het museum te bekijken is via de audiotour. Je wordt dan rondgeleid aan de hand van de verhalen over de laatste bewoners van het grachtenpand, meneer en mevrouw Willet-Holhuysen.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Willet Holthuysen

Herengracht 605
1017CE Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5231870

Openingstijden en reserveren

Is Willet Holthuysen open? Kijk op de website van Willet Holthuysen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.