Met korting naar Wintercircus Utrecht

Wat is Wintercircus Utrecht?

Wintercircus Utrecht vindt plaats in de Jaarbeurs. Ieder jaar rond de feestdagen belooft het een winters feestje te worden in Utrecht met spectaculaire artiesten, muziek en speciale effecten.

Wintercircus Utrecht reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Wintercircus Utrecht beoordeling achter te laten.

Wintercircus Utrecht

Het 'Wintercircus Utrecht' staat voor spanning, sensatie en romantiek. Dit evenement wordt sinds 2009 jaarlijks georganiseerd. Artiesten van over de hele wereld zorgen ervoor dat het publiek van begin tot eind ademloos toekijkt. Acrobaten, clowns en andere artiesten zorgen voor een onvergetelijke show. Ieder jaar worden er weer verfrissende en nieuwe acts gezocht. Veel artiesten maakten hun debuut in dit circus. Zoals illusionistengroep The Angels by Sittah, die al eerder te zien waren in het tv-programma Holland's got Talent. De wereldberoemde Louis Knie is medeorganisator van het evenement. In Oostenrijk heeft hij zijn eigen circusbedrijf en wordt hij van alle kanten gevraagd shows te regisseren en op te treden met zijn circus. Een goede manier om die koude winteruurtjes even te vergeten en met de hele familie naar Utrecht te trekken. Naast traditionele clowns en dierenacts bevat de show lichteffecten, lasers en rookmachines om de acts nog meer uit te lichten. De tent van het wintercircus heeft de uitstraling van een theater, waardoor je de show nog intenser zal beleven. Daarbij wordt er ieder jaar naar nieuwe manieren gezocht van presenteren. Het circus wijkt af van de traditionele spreekstalmeester, maar zet er bijvoorbeeld een zangeres neer.

Mensen bezochten ook: Circus Renz, Cirque Du Soleil, Groot Kerstcircus Den Haag, Kerstcircus Ahoy, Wereldkerstcircus, Wintercircus Amsterdam, Wintercircus Apeldoorn

Praktische informatie


Adres Wintercircus Utrecht

Jaarbeursplein
3521AL Utrecht
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Wintercircus Utrecht open? Kijk op de website van Wintercircus Utrecht voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.