Met korting naar Winterfair

Wat is Winterfair?

Winterfair in Rotterdam Ahoy is een evenement om in de decembersfeer te komen. Er is een breed scala aan artikelen op het gebied van de feestdagen, sieraden en lifestyle artikelen aanwezig, een leuk uitje voor het hele gezin!

Winterfair reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Winterfair beoordeling achter te laten.

Winterfair Rotterdam

Het is dat er nog net geen sneeuw in de hal zelf ligt, maar verder krijg je op de Winterfair in Rotterdam een compleet wintergevoel. Hier koop je al jouw artikelen voor de feestdagen, nieuwste kleding en spullen voor je huis. Verder doe je genoeg ideeën op en maak je kennis met de trends op het gebied van beauty, mode en huis, tuin en keuken. Vind hier de leukste cadeaus voor je vrienden en familieleden of leg jezelf eens in de watten. De hele hal draagt en ademt de typische sfeervolle winter uit. Gelukkig zonder de kou te voelen, want jij loopt lekker beschut en warm binnen. Overal om je heen zie je mooie decoraties en lichtjes. Je waant je meteen in de kerstsfeer met al die versiersels. En anders zijn er wel genoeg optredens die je klaarstomen voor de feestdagen. Doe inspiratie op voor de vele etentjes in deze wintermaanden. Met kerst en Oud & Nieuw weet je genoeg lekkers op tafel te zetten. Hier vind je namelijk heerlijke delicatessen en wijnen. Ga vervolgens meteen op zoek naar een leuke feestoutfits. Of koop gewone winterkleding voor het hele gezin. Zo komen jullie die koude winterdagen wel door. Kijk op de site voor meer informatie of bestel meteen je kaarten!

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Huishoudbeurs, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Winterfair

Ahoy' Weg 10
3008AC Rotterdam
Nederland

Contact

010-2056080

Openingstijden en reserveren

Is Winterfair open? Kijk op de website van Winterfair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.