Met korting naar Zandsculpturen Festival Brabant

Zandsculpturen Festival Brabant reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zandsculpturen Festival Brabant beoordeling achter te laten.

Zandsculpturen Festival Brabant Oss

Het Zandsculpturen Festival Brabant is voor jong en oud een prachtig gezicht. Hartstikke leuk om te gaan bekijken wanneer je een dagje weg wil met de familie! De tentoonstelling duurt tot 28 september 2014, dus heb je nog een dagje vrij in de zomervakantie? Het festival is dagelijks te bezoeken! Koop je kaartje bij de ingang of vooraf op de website. De kaartjes zijn extra voordelig wanneer je voor een Familieticket kiest. Voor één bedrag mag een gezin van twee volwassenen en twee kinderen naar binnen. Koop je wel losse kaarten voor ieder gezinslid, dan ben wel een paar euro duurder uit. Ben je dan toch een dagje weg, combineer het festival dan met andere leuke activiteiten in de regio. Via de site van Zandsculpturen Festival Brabant kan je meer informatie opvragen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Dance Valley, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Praktische informatie


Adres Zandsculpturen Festival Brabant

Oostwal 177
5341KM Oss
Nederland

Contact

06-18932544

Openingstijden en reserveren

Is Zandsculpturen Festival Brabant open? Kijk op de website van Zandsculpturen Festival Brabant voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.