Met korting naar Zandsculpturen Festival Friesland

Wat is Zandsculpturen Festival Friesland?

Een bijzonder evenement aan de rand van Sneek: Het Zandsculpturen Festival Friesland! Een festival waar je je ogen uitkijkt! Een miljoen kilo zand omgetoverd naar bijzondere sculpturen in een jaarlijks uniek thema.rn

Zandsculpturen Festival Friesland reviews

Op basis van 13 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zandsculpturen Festival Friesland beoordeling achter te laten.

Korting op Zandsculpturen Festival Friesland tickets

Op zoek naar goedkope toegangskaartjes voor het Zandsculpturen Festival in Friesland? Gevonden! Wij van Uitmetkorting.nl hebben voor jou alle kortingsacties op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en bezoek het festival nu met fikse korting. Dit Festival krijgt internationale aandacht en trekt kunstenaars uit de gehele wereld. Je zal verbaasd zijn over wat mensen allemaal kunnen met enkel water en zand. Complete kunstwerken komen hier voorbij. Bestel nu je toegangskaartjes tot dit bijzondere evenement met korting en geniet van een voordelig dagje uit. Doe eens gek en neem je familie mee en volg samen een workshop zandsculpturen.

Zandsculpturen Festival Friesland Sneek

Ieder jaar vindt er in Sneek het Zandsculpturen Festival Friesland plaats. Ruim drie maanden lang kan je het evenement bezoeken en de kunstwerken bewonderen. Ruim een miljoen kilo zand wordt omgetoverd tot een magische wereld van zandsculpturen. De tentoonstelling heeft elk jaar een uniek thema en is hierdoor elk jaar weer verrassend en uniek. Zandkunstenaars uit binnen- en buitenland maken sculpturen tot wel 8 meter hoog in het thema van het festival. Naast het bewonderen van deze bijzondere vorm van kunst, kan je er ook een workshop volgen is er live te zien hoe een beeld tot stand komt en is er een zandbak voor de allerkleinsten. En mocht je dorst hebben gekregen van het kijken naar de zandsculpturen dan neem je gewoon even plaats op het terras! Dus ben je toevallig in de buurt van Sneek op vakantie of woon je er niet ver vandaan? Dan ben je van harte welkom om de sculpturen te komen bekijken! Verzeker jezelf van een kortingsticket via Uitmetkorting.nl; het platform voor goedkope en actuele aanbiedingen!

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Zandsculpturen Festival Friesland

Oppenhuizerweg
Sneek
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Zandsculpturen Festival Friesland open? Kijk op de website van Zandsculpturen Festival Friesland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.