Met korting naar Zandsculpturen Garderen

Wat is Zandsculpturen Garderen?

Zandsculpturen Garderen is een jaarlijks terugkerend zandsculptuur festijn in de Beeldentuin, gelegen aan de Barnervelderweg op de Veluwe. Ieder jaar wordt er een authentiek thema gekozen en worden, de zandbeelden van de collectie brengen dit thema op kunstzinnige wijze tot leven. In 2018 maakt 't Veluws Zandsculpturenfestijn zelfs een jubileum door.

Zandsculpturen Garderen reviews

Op basis van 446 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zandsculpturen Garderen beoordeling achter te laten.

Korting op Zandsculpturen Garderen tickets

Kaartjes voor Zandsculpturen Garderen hoeven niet duur te zijn. Zandsculpturen Garderen biedt namelijk altijd korting op online kaartjes. Je vindt voordelige acties en kortingsbonnen op deze pagina. Uitmetkorting.nl verzamelt actuele kortingsacties en plaatst ze hier door. Ga voordeliger naar dit dagje uit dan het jaar hiervoor. Een ander voordeel van het online afnemen van je entreebewijs met korting: je hoeft niet meer in de rij om voor toegang te betalen. Op deze manier bespaar je ook weer tijd. Neem je ticket vast af en zet het Zandsculpturenfestijn in Garderen in de agenda! Zo kun je het op tijd plannen én houd je een dagje uit betaalbaar.

Zandsculpturen Garderen

't Veluws Zandsculpturenfestijn is ieder jaar weer een feestje. In de Beeldentuin aan de Barnervelderweg loop je langs kunstwerken van zand. De zandcreaties zijn verrassend van karakter én alle stukken gaan over het zorgvuldig gekozen thema van de desbetreffende editie. De wondere wereld van Rien Poortvliet, de Gouden Eeuw en 'Erop uit in eigen land' zijn de afgelopen edities al in het zand afgebeeld. Ook alle details worden tot in de puntjes verzorgd, bijvoorbeeld de verlichting van de kunstwerken. Zandsculpturen zijn zowel binnen als buiten te bekijken. In 2018 bereikt 't Veluws Zandsculpturenfestijn een jubileumjaar, de kunstwerken van Hollandse Meesters worden op een waardige manier weergegeven als zandcreatie. Het Melkmeisje van Vermeer, de Oranjes in de zeventiende eeuw en Hollandse Zeehelden komen aan bod. Meesters als Jan Steen, Rembrandt, Johannes Vermeer en Frans Hals krijgen op 't Veluws Zandsculpturenfestijn een tweede podium naast de Nederlandse musea waarin ze zijn vertegenwoordigd. Beleef oud Hollandse grootheden, culturele tradities, huiskamers en kroegen van zand tijdens het festijn.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Zandsculpturen Garderen

Oude Barnevelderweg 5
3886PT Garderen
Nederland

Contact

+31 (0)577-462482

Openingstijden en reserveren

Is Zandsculpturen Garderen open? Kijk op de website van Zandsculpturen Garderen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.