Met korting naar Zeehondencréche

Wat is Zeehondencréche?

In het hoge noorden ligt Zeehondencrèche Pieterburen, te Groningen. Dit is de oudste Zeehondencrèche in Nederland. Naast zeehonden staat het ook in het teken van de zee.

Zeehondencréche reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zeehondencréche beoordeling achter te laten.

Korting op Zeehondencréche tickets

Wil je zeehonden van dichtbij kunnen bekijken en meer leren over de verzorging van deze lieve dieren? Bij de Zeehondencrèche in Pieterburen worden zieke of gewonde zeehonden tijdelijk opgenomen en verzorgd totdat ze weer aangesterkt zijn. Het centrum is echter volledig afhankelijk van haar donateurs, waaronder van entreegeld. Een bezoek aan de Zeehondencrèche is dus niet alleen een leuk gezinsuitstapje, maar je helpt er de zeehonden ook nog eens mee! Op Uitmetkorting.nl plaatsen we alle kortingen voor Zeehondencrèche Pieterburen. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, plaatsen wij deze direct online. Ontdek dus snel de beschikbare korting. Zo houd je geld over voor rondleiding met gids, een waddensafari of maak een kleine donatie aan de Zeehondencrèche!

Zeehondencréche Pieterburen

Bij Zeehondencrèche Lenie 't Hart in Pieterburen kan je samen met de kinderen komen kijken naar de liefste zeehonden. Koop op deze pagina voordelige kaarten via Uitmetkorting. De zeehondencrèche is niet zomaar een dierentuin of dierenpark. De zeehonden verblijven hier vaak tijdelijk omdat ze verzwakt of ziek zijn. Bij de zeehondencrèche worden ze verzorgd tot ze terug de zee in kunnen. Het is dus eigenlijk een ziekenhuis voor zeehonden. Om de mensen bewuster te maken van het milieu en de dieren is het opvangcentrum begonnen met rondleidingen. Je zult na de rondleiding absoluut niets meer op het strand laten rondslingeren als je beseft welke problemen je kunt veroorzaken in de natuur. Je krijgt een goed beeld van de problematiek rond de jonge zeehonden en het mooie werk dat de mensen van het opvangcentrum doen. De crèche vangt ieder jaar ongeveer 500 zeehonden op die ze allemaal weer binnen een maand proberen terug te zetten in de zee. Veel en hard werk dus. Kinderen vormen een heel belangrijke doelgroep voor het opvangcentrum. Zij zijn de toekomst en zullen de toekomst van de natuur en de dieren voor een nog groter deel bepalen dan de volwassenen. Een bezoek is voor dierenliefhebbers een echte must!

Praktische informatie


Adres

Hoofdstraat 94A
9968AG Pieterburen
Nederland

Contact

0595-526526

Openingstijden

Kijk op de website van Zeehondencréche voor de actuele openingstijden.