Met korting naar Zwembad De Lommerbergen

Wat is Zwembad De Lommerbergen?

Zwembad de Lommerbergen is onderdeel van het gelijknamige bungalowpark in het Limburgse Reuver. Het subtropische zwemparadijs is een heerlijke dag uit voor zowel jong als oud.

Zwembad De Lommerbergen reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zwembad De Lommerbergen beoordeling achter te laten.

Zwembad De Lommerbergen Reuver

In het Limburgse Reuver vind je het subtropische waterparadijs de Lommerbergen. Dit waterparadijs is onderdeel van het gelijknamige Landal Greenparks bungalowpark, maar is ook te bezoeken voor dagrecreanten. Je kijkt hier je ogen uit, want er is ontzettend veel te doen! Ga zwemmen in één van de verschillende baden, neem plaats in één van de whirlpools en glij ook zeker eens van de reusachtige waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen fijn spelen in het ondiepe pierenbadje. Wanneer het mooi weer is, is een bezoekje aan de Lommerbergen ook zeker de moeite waard. Tussendoor of naderhand even tot rust komen? Breng dan een bezoekje aan de Exotic Garden. Hier vind je snelbruiners, infraroodcabines, stoomcabines en kruidenbaden. Wil je ook graag een schoonheidsbehandeling ondergaan? Bij de Beautysalon kun je terecht voor verschillende behandelingen en massages. Waterparadijs de Lommerbergen is een geschikt dagje uit voor het hele gezin en is goed voor plezier en rust, waardoor je na een bezoekje aan dit paradijs er weer even tegenaan kan!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres

Lommerbergen 1
5953TT Reuver
Nederland

Contact

+31-(0)77-4749595

Openingstijden en reserveren

Is Zwembad De Lommerbergen open? Kijk op de website van Zwembad De Lommerbergen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.