Met korting naar Zwembad Het Vennenbos

Wat is Zwembad Het Vennenbos?

Een subtropisch zwemparadijs in het Noord-Brabantse Hapert is het pronkstuk van Landal Het Vennenbos. Overdekt- of in de buitenlucht genieten van spannende en ontspannende zwembaden doe je hier!

Zwembad Het Vennenbos reviews

Op basis van 21 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zwembad Het Vennenbos beoordeling achter te laten.

Zwembad Het Vennenbos Hapert

Zwemparadijs ‘Het Vennenbos’ ligt in Hapert, in de provincie Noord-Brabant. Middenin Landal greenparcs Het Vennenbos. Wanneer je het zwembad binnenkomt wordt je verrast door subtropische entourage. Denk hierbij aan rotsen en tropische beplanting. Het zwembad heeft een breed scala aan voorzieningen om je de hele dag mee te vermaken! Voor de sensatiezoekers is er een golfslagbad en de Lazy River. De Lazy River biedt een unieke ervaring in een rivier achtige wildwaterbaan, met een aantal kleine watervallen. Dan is daar de black hole glijbaan, wanneer je hier doorheen beweegt begeef je je onder een sterrenhemel. Voor diegene die meer verlangt naar ontspanning is er onder andere een kruidenbad en wellness aanwezig. Kan je nog wel een tintje gebruiken? Kleur lekker bij tijdens een bezoek aan Het Vennenbos. Strek jezelf uit onder de zonnebank of snelbruiner. Neem bij warm weer een duik in het openluchtzwembad of luier in het bubbelbad. Zwemparadijs Het Vennenbos is een spetterend uitje voor het hele gezin!

Praktische informatie


Adres

Schouwberg 7
5527JH Hapert
Nederland

Contact

0497-389393

Openingstijden en reserveren

Is Zwembad Het Vennenbos open? Kijk op de website van Zwembad Het Vennenbos voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.