Met korting naar Zwembad Sportpunt Zeeland

Wat is Zwembad Sportpunt Zeeland?

In het Zeeuwse dorp Goes vind je het Zwembad Omnium. Dit zwembad verzorgd zowel zwem- als sportplezier. Recreatiezwemmen, watersporten en relaxen in whirlpools is hier allemaal mogelijk.

Zwembad Sportpunt Zeeland reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zwembad Sportpunt Zeeland beoordeling achter te laten.

Zwembad Sportpunt Zeeland Goes

Omnium is zowel een zwembad als een tropisch bod. Dit dagje uit richt zich vooral op het zwemmen! In het zwembad vind je verschillende faciliteiten: een whirlpool, een wedstrijdbad, een 15- en 20 meter bad met verstelbare bodems, badjes voor de peuters en kleuters, glijbanen én een Lazy River waar je lekker naar beneden kan dobberen. Wanneer je door de Lazy River glijdt heb je daadwerkelijk uitzicht op het tropisch bos: een wildwaterbaan met prachtig uitzicht. Er is dus genoeg te zien en beleven onder het dak van zwemparadijs Omnium. Kom langs met het hele gezin, de familie, een kinderfeestje of een andere club voor een leuke dag uit! Uiteraard is er ook een bar aanwezig in het zwembad voor als je dorst heb gekregen van alle activiteiten. Kom bij met een bakje koffie, een lekkernij en een broodje. Nog lang niet genoeg van het zwembad? Je kunt er zelfs een maaltijd bestellen! Omnium: geschikt voor alle vormen van waterpret.

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres Zwembad Sportpunt Zeeland

Zwembadweg 3
4463AB Goes
Nederland

Contact

113233388

Openingstijden en reserveren

Is Zwembad Sportpunt Zeeland open? Kijk op de website van Zwembad Sportpunt Zeeland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.