Met korting naar Zwemparadijs Calluna

Wat is Zwemparadijs Calluna?

Gelegen op het Roompot vakantiepark te Texel ligt het Zwemparadijs Calluna. Voor zwemplezier met het hele gezin tijdens een vakantie op de waddeneilanden.

Zwemparadijs Calluna reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zwemparadijs Calluna beoordeling achter te laten.

Zwemparadijs Calluna De Koog

Zwembad Calluna is onderdeel van het vakantiepark Roompot. Voor ieder uit het gezin is er wat te doen. Op zoek naar ontspanning in de sauna? Bezoek het saunahofje eens en neem plaats in de Turkse stoombaden. De warmte van de stoom laat je spieren ontspannen. In het zwembad zelfs zijn er whirlpools en staan er watermassage-banken, ook altijd fijn om tot rust te komen. Voor de avonturiers in het water is er een 85 meter lange glijbaan, komt er ooit een einde aan? Fans van wildwater, bezoek de waterpaddestoel of de waterkreek eens. Voor het hele gezin is het een strandbad, zoals het woord al aangeeft zit er een pittoresk strandje bij. Ben jij een fanatieke wedstrijdzwemmer? Laat je helemaal gaan in het wedstrijd- en golfslagbad. Bekijk of je opgewassen bent tegen het golvende water. Honger gekregen van het ploeteren, spelen of dobberen in het water? Bezoek dan de snackbar. Hier neem je een warm patatje, sla een handdoek om je heen en geniet van de ultieme zwembadbeleving. Je kunt ook zelf een boterham meenemen, een kopje koffie bestellen of een bekertje met fris. Ontsnap met het hele gezin van de dagelijkse sleur en kom zwemmen in Calluna!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj, Tikibad

Praktische informatie


Adres

Schumakersweg 3
1796NM De Koog
Nederland

Contact

0222-317888

Openingstijden en reserveren

Is Zwemparadijs Calluna open? Kijk op de website van Zwemparadijs Calluna voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.