Met korting naar Aviodrome

Wat is Aviodrome?

Aviodrome is een themapark met meer dan 6000 m2 vliegtuigpret. Je kunt er voor kiezen om zelf alle bezienswaardigheden te ontdekken, maar er zijn ook elke dag rondleidingen waarbij je allerlei interessante en leuke weetjes over vliegtuigen meepikt.

Aviodrome reviews

Op basis van 20 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Aviodrome beoordeling achter te laten.

Korting op Aviodrome tickets

Voor een dag vliegtuigbeleving kom je naar Luchtvaartmuseum Aviodrome! Waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulators, beleef een vliegavontuur in het 4D filmtheater of kom meer te weten over de Boeing 747 Jumbo Jet. Waar je ook blij van zult worden zijn de kortingsacties die wij voor je hebben geselecteerd. Als je je ticket voor Aviodrome online bestelt, ontvang je korting. Toch willen wij je graag helpen om nog meer te besparen op je bezoek. Daarom vind je op deze pagina een overzicht aan lopende kortingsbonnen. Zo profiteer jij van de scherpste prijs op je dagje uit!

Aviodrome Lelystad

Luchtvaartmuseum Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen! Kom met de hele familie naar Aviodrome en bekijk binnen en buiten meer dan 100 vliegtuigen. Van Anthony Fokker zijn eerste vliegtuig waarvan de vleugels met draad vastzaten, tot aan de moderne lucht- en ruimtevaart. Bij Aviodrome blijft het niet bij kijken alleen. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Het hele jaar door worden er verschillende exposities en evenementen georganiseerd en tijdens schoolvakanties zijn er speciale kinderactiviteiten. Eén ding is zeker: de tijd vliegt bij Aviodrome!

Voordat je naar Aviodrome vliegt, check je eerst even deze pagina voor korting. Hier vind je namelijk alle aanbiedingen!

Mensen bezochten ook: Archeon, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Aviodrome

Pelikaanweg 50
8218PG Lelystad
Nederland

Contact

0900-2846376

Openingstijden en reserveren

Is Aviodrome open? Kijk op de website van Aviodrome voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.