Met korting naar Toverland

Wat is Toverland?

Toverland is een overdekt familiepretpark in Sevenum te Noord-Limburg. Een attractiepark met meer dan 30 magistrale attracties. Je stapt er in een betoverende atmosfeer met speeltoestellen, shows, bijzondere dagjes uit voor bedrijven en horecagelegenheden met verrukkelijke gerechten.

Toverland reviews

Op basis van 234 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Toverland beoordeling achter te laten.

Korting op Toverland tickets

Toverland is een deels overdekt pretpark in het Noord-Limburgse Sevenum. Met meer dan dertig attracties voor jong en oud, waaronder de hoogste houten achtbaan van de Benelux, hoef je je hier geen moment te vervelen. Mooi meegenomen is dat de entreeprijzen van het park lager zijn dan die van andere grote pretparken in Nederland. Toch willen we je graag helpen om nog meer te besparen op je bezoek. Op Uitmetkorting.nl plaatsen we alle kortingen voor Toverland. Hier vind je kortingsbonnen voor het park en links naar goedkopere kaartjes. Als er geen kortingen aanwezig zijn, is het slim om je kaartjes voor Toverland online via de officiële site te kopen. Zo betaal je minder én hoef je niet in de rij te staan tijdens je bezoek.

Toverland Sevenum

Toverland is een attractiepark met passie voor magie en sensatie. De ideale dag uit voor gezinnen. Stap in een compleet andere wereld wanneer je Toverland bezoekt, daarnaast ligt het in het idyllische Sevenum. De meer dan 30 attracties zullen je verrassen. De attracties vind je in de vier gebieden van het park: het land van Toos, de Magic Forest, de Troy Area & de Magische vallei. Je staat waarschijnlijk versteld bij het zien van de Troy. Deze houten achtbaan breekt records binnen de Benelux. Met 90 kilometer per uur race je in een houten karretje naar beneden. Naast de Troy zijn er nog een aantal achtbanen voor sensatiezoekers: de boomerang, de woudracer & de dwervelwind. Toverland zorgt er ook voor dat je zelfs een maaltijd niet snel vergeet. De 'MaMouche' verrast menig bezoeker door het sfeervolle Oosterse 1001 nacht thema. Neem plaats op een perzisch tapijt of een schattig nisje. Je kunt er werkelijkwaar alles krijgen, van koffie tot lunch en diner. Naast MaMouche is Katara Plaza ook zeker de moeite waard om te bezoeken, het is net een strandtent. Hef ook het glas in de Biergarten én haal een verrukkelijke Italiaanse snack in de Waldstube. Genoeg te zien en te beleven, wanneer breng jij een bezoek aan het toverachtige Toverland? Bemachtig hier jouw korting en geniet van een profitabel dagje uit. Toverachtig leuk met een fijne kortingsactie.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand

Praktische informatie


Adres Toverland

Toverlaan 2
5975MR Sevenum
Nederland

Contact

+31 (0)77-4677050

Openingstijden en reserveren

Is Toverland open? Kijk op de website van Toverland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Toverland

Toverland korting
Toverland Winter korting