Met korting naar Rijksmuseum

Wat is Rijksmuseum?

Het Rijksmuseum in Amsterdam is een van de 16 rijksmusea in Nederland. De collectie omvat wereldberoemde werken, zoals 'De Nachtwacht' van Rembrandt en schilderijen van andere 17e-eeuwse Hollandse meesters zoals Vermeer en Hals.

Rijksmuseum reviews

Op basis van 35 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rijksmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Rijksmuseum tickets

Het Rijksmuseum is het grootste en belangrijkste museum van ons land. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, vind je deze op Uitmetkorting.nl. Online korting voor het Rijksmuseum is helaas zeldzaam. Gelukkig zijn er wel andere manieren om te besparen op de entree. Iedereen onder de 18 en alle mensen met een Museumkaart mogen bijvoorbeeld gratis naar binnen. Bezitters van een CJP-kaart of een Stadspas van Amsterdam, krijgen op vertoon van deze pas fikse korting. Tip: als je niet kunt besparen op de entreekaartjes van het Rijksmuseum, krijg je zoveel mogelijk waar voor je geld door voor 11 uur of na 15 uur te gaan. Dan is het minder druk en zie je des te meer!

Rijksmuseum Amsterdam

Ontdek 800 jaar aan Nederlandse geschiedenis in het Rijksmuseum gevestigd. Zie de Nachtwacht met eigen ogen in dit net gerenoveerde Amsterdamse museum. De collectie van het Rijksmuseum heeft beroemde nationale stukken waaronder historische kunst van Vermeer, Frans Hals en Mondriaan. Naast schilderijen is er ook beeldhouwkunst en kunstnijverheid te bewonderen in het museum. Denk aan antieke meubels, edelsmeedkunst en keramiek. Op de afdeling Geschiedenis vind je scheepsmodellen, kostuums, documenten en wapens uit de 16e en 17e eeuw. Het is ook mogelijk een tour te krijgen in het Rijksmuseum en met regelmaat vinden er speciale events plaats. Uiteraard zijn er naast de vaste collectie van het museum ook wisselende exposities. Via deze pagina kan je door middel van kortingsacties, winacties of veilingen voordelige Rijksmuseum entreekaartjes binnenslepen en geniet je gemakkelijk en snel van een voordelig dagje museum. Wacht niet langer en bezoek het Rijksmuseum en bewonder Nederlands’ prachtigste kunstwerken.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Rijksmuseum

Museumstraat 1
1071XX Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-6747000

Openingstijden en reserveren

Is Rijksmuseum open? Kijk op de website van Rijksmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.