Met korting naar Rijksmuseum

Rijksmuseum reviews

Op basis van 16 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Rijksmuseum beoordeling achter te laten.

Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum is het grootste en belangrijkste museum van ons land. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, vind je deze op Uitmetkorting.nl. Online korting voor het Rijksmuseum is helaas zeldzaam. Gelukkig zijn er wel andere manieren om te besparen op de entree. Iedereen onder de 18 en alle mensen met een Museumkaart mogen bijvoorbeeld gratis naar binnen. Bezitters van een CJP-kaart of een Stadspas van Amsterdam, krijgen op vertoon van deze pas fikse korting. Tip: als je niet kunt besparen op de entreekaartjes van het Rijksmuseum, krijg je zoveel mogelijk waar voor je geld door voor 11 uur of na 15 uur te gaan. Dan is het minder druk en zie je des te meer!

Praktische informatie


Adres

Museumstraat 1
1071XX Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-6747000

Openingstijden

Kijk op de website van Rijksmuseum voor de actuele openingstijden.

Rijksmuseum Nieuws


Nieuwe app Rijksmuseum
Het Rijksmuseum is nu digitaal te bezoeken, bekijk de 14 tours die het museum te bieden heeft, navigatie, e-tickets en de collectie. Het Rijksmuseum is nu vanaf huis te bezoeken en de app biedt ondersteuning tijdens je bezoek. (31-01-2018)
Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht
Het Rijksmuseum krijgt een nieuwe voorzitter binnen de Raad van Toezicht: Alex Wynaendts. Alex Wynaendts is nu CEO van Aegon en daarnaast lid van de Raad van Commissarissen Air France, KLM. rn (31-01-2018)