Met korting naar Openluchtmuseum

Wat is Openluchtmuseum?

Gelegen in de natuur van Arnhem staat het Nederlands Openluchtmuseum. Dit cultureel museum bestaat uit een binnenmuseum en een buitenmuseum. Ontdek op een interactieve manier de geschiedenis van Nederland, door de eeuwen heen.

Openluchtmuseum reviews

Op basis van 88 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Openluchtmuseum tickets

Uitmetkorting.nl helpt jou aan een goedkope ticket voor het Openluchtmuseum. Via deze pagina haal je toegangskaarten met veel voordeel. Bespaar zo voor een bezoek naar dit Openluchtmuseum. Een dagje weg naar een museum hoeft niet erg prijzig te zijn. Wanneer je wat geld overhoudt, door minder te betalen voor entreetickets, houd je weer wat over voor de horecagelegenheden. Het Openluchtmuseum kent namelijk vele horecagelegenheden, het canon café, herberg de Hanekamp en de oudhollandse poffertjeskraam. Kom Amsterdamse liederen zingen in het Jordanese Café: Tante Stien. Verzeker jezelf van een bezoekje aan dit unieke museum in de Openlucht, waar belangrijke periodes in de Nederlandse geschiedenis belicht worden. Profiteer van de kortingsbonnen- of vouchers op deze pagina.

Openluchtmuseum Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Je wordt meegenomen op reis door de tijd van maar liefst twee eeuwen geleden tot heel recent. De mensen uit het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed inspireren ze je met hun verhalen.

Gaan je kinderen aan het werk op het Kindererf? Of spelen ze toch liever op het Zaanse Plein? Worden het poffertjes met poedersuiker of toch die verse krentenbol van de bakker? Vergeet een ritje met de historische tram ook niet!

Gruwelijk Lekker
Heel 2019 staat in het Openluchtmuseum in het teken van het thema: Gruwelijk Lekker. Ontdek smaken door de eeuwen heen. Smaken verschillen én veranderen. Ooit vonden Nederlanders gebakken hond heerlijk en gruwden ze van knoflook en koffie. We nemen je mee aan de hand van tien smaken uit de historie van ons eten. Gruwelijk of lekker? Dat mag je zelf bepalen. Je kunt het zelf proberen langs de smakenroute door het museumpark. Verzamel alle receptenkaarten op verschillende locaties in het museum en experimenteer thuis!

Canon van Nederland
De Canon van Nederland neemt je mee langs de vijftig belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van ons land. In tien enorme filmsets zie je, hoor je en voel je de hoogte en diepte punten uit ons verleden. Niet stilletjes kijken naar een tentoonstelling, maar zélf doen, ontdekken en spelen voor alle leeftijden.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Openluchtmuseum

Hoeferlaan 4
6816SG Arnhem
Nederland

Contact

026-3576111

Openingstijden en reserveren

Is Openluchtmuseum open? Kijk op de website van Openluchtmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.