Met korting naar Openluchtmuseum

Wat is Openluchtmuseum?

Gelegen in de natuur van Arnhem vind je het Nederlands Openluchtmuseum. Dit cultureel museum dat bestaat uit een binnenmuseum en een buitenmuseum. In het museum ontdek je op een interactieve manier de geschiedenis van Nederland door de eeuwen heen.

Openluchtmuseum reviews

Op basis van 51 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Openluchtmuseum tickets

Geschiedenis en korting: twee zaken die wij van Uitmetkorting.nl graag met elkaar verbinden. Denk je erover het Nederlands Openluchtmuseum te bezoeken? Haal dan je toegangskaarten via Uitmetkorting.nl en profiteer van voordeel. Dagjes weg, zeker met kinderen, kunnen prijzig zijn. Op deze pagina vind je manieren om te besparen op je bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Zo blijft er geld over voor wat lekkers uit de ouderwetse snoepwinkel vol met zuurtjes en zuurstokken. Wacht niet langer en bied mee, schrijf je in of open nu jouw kortingsbox. Zo wordt een dagje weg met het hele gezin een stuk voordeliger!

Openluchtmuseum Arnhem

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot
leven. Jong en oud beleven een onvergetelijke dag in het uitgestrekte museumpark. In dit museum vind je tientallen oude gebouwen, die van hun vorige standplaats in hun geheel zijn overgebracht naar het park in Gelderland. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. De collectie van het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. Loop door het groene museumpark van maar liefst 44 hectare of stap in de historische trams en ga op ontdekking. Geniet van een complete dag uit die alle zintuigen prikkelt en ervaar hoe de vier seizoenen van elk bezoek een unieke ervaring maken! Een bezoek aan het Openluchtmuseum is erg leerzaam en daardoor geschikt voor een uitje met de hele familie. Heb je een hele grote familie? Met groepskorting bespaar je al snel flink wat euro's op je tickets.

Praktische informatie


Adres

Hoeferlaan 4
6816SG Arnhem
Nederland

Contact

026-3576111

Openingstijden

Kijk op de website van Openluchtmuseum voor de actuele openingstijden.