Met korting naar Openluchtmuseum

Wat is Openluchtmuseum?

Gelegen in de natuur van Arnhem staat het Nederlands Openluchtmuseum. Dit cultureel museum bestaat uit een binnenmuseum en een buitenmuseum. Ontdek op een interactieve manier de geschiedenis van Nederland, door de eeuwen heen.

Openluchtmuseum reviews

Op basis van 53 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Openluchtmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Openluchtmuseum tickets

Uitmetkorting.nl helpt jou aan een goedkope ticket voor het Openluchtmuseum. Via deze pagina haal je toegangskaarten met veel voordeel. Bespaar zo voor een bezoek naar dit Openluchtmuseum. Een dagje weg naar een museum hoeft niet erg prijzig te zijn. Wanneer je wat geld overhoudt, door minder te betalen voor entreetickets, houd je weer wat over voor de horecagelegenheden. Het Openluchtmuseum kent namelijk vele horecagelegenheden, het canon café, herberg de Hanekamp en de oudhollandse poffertjeskraam. Kom Amsterdamse liederen zingen in het Jordanese Café: Tante Stien. Verzeker jezelf van een bezoekje aan dit unieke museum in de Openlucht, waar belangrijke periodes in de Nederlandse geschiedenis belicht worden. Profiteer van de kortingsbonnen- of vouchers op deze pagina.

Openluchtmuseum Arnhem

In het Nederlands Openluchtmuseum komt de Nederlandse geschiedenis in al haar facetten tot leven. Jong en oud beleven een onvergetelijke dag in het uitgestrekte museumpark. In dit museum vind je tientallen oude gebouwen, die van hun vorige standplaats in hun geheel zijn overgebracht naar het park in Gelderland. Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. De collectie van het Nederlands Openluchtmuseum is een uniek stukje Nederlandse historie. De molens, huizen, boerderijen en zelfs de zuivelfabriek zijn origineel en stonden ooit ergens in Nederland. Loop door het groene museumpark van maar liefst 44 hectare of stap in de historische trams en ga op ontdekking. Geniet van een complete dag uit die alle zintuigen prikkelt en ervaar hoe de vier seizoenen van elk bezoek een unieke ervaring maken! In het Nederlands Openluchtmuseum vind je de Canon van Nederland: een spectaculaire presentatie van de 50 belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van Nederland. In tien enorme filmsets zie je, hoor je en voel je de hoogte- en dieptepunten uit ons verleden. Elke scène vertelt een deel van de Nederlandse cultuur op een prikkelende manier. Digitale technieken worden afgewisseld met historische voorwerpen. In een interactieve wand die maar liefst 18 meter breed is, kun je bladeren door alle 50 Canon-vensters. Een bezoek aan het Openluchtmuseum is erg leerzaam en daardoor geschikt voor een uitje met de hele familie. Heb je een hele grote familie? Met groepskorting bespaar je al snel flink wat euro's op je tickets.

Praktische informatie


Adres

Hoeferlaan 4
6816SG Arnhem
Nederland

Contact

026-3576111

Openingstijden

Kijk op de website van Openluchtmuseum voor de actuele openingstijden.