Met korting naar Walibi Holland

Wat is Walibi Holland?

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen, in Flevoland. Het park is opgedeeld in verscheidene zones, hierin vind je attracties, souvenirwinkels en horecagelegenheden. Het pretpark is hierom voor jong en oud. Snelheidsduivels kunnen terecht in de speedzone en kleine kinderen voelen zich thuis in Walibi Play Land.

Walibi Holland reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Walibi Holland beoordeling achter te laten.

Korting op Walibi Holland tickets

Walibi Holland is een groot pretpark met veel bijzondere attracties. Daarom betaal je voor de kaartjes voor dit park ook wat meer dan voor kleinere pretparken. Om ervoor te zorgen dat een dagje Walibi betaalbaar blijft, verzamelen wij op deze pagina Walibi korting. Zo hou je geld over voor een lekker ijsje, een broodje voor de lunch of een aandenken uit de souvenirwinkel. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina. Tip: Op je verjaardagsdatum mag je, op vertoon van een geldige legitimatie, gratis naar Walibi Holland! Omdat het niet leuk is om je verjaardag alleen te vieren, mag de jarige 3 mensen meenemen: zij ontvangen 20% korting op de reguliere prijs voor volwassenen.

Walibi Holland Biddinghuizen

Walibi Holland is een veelzijdig pretpark gelegen in Biddinghuizen te Flevoland. Het pretpark is geschikt voor jong en oud. Dit komt door de vele themazones die het park kent. Ieder thema trekt een ander publiek aan. De zones zijn Hollywood Main Street, Speedzone, France, W.A.B. Plaza, Exotique, Sherwoord Forest, Walibi Play Land & Zero Zone. De speedzone is bijvoorbeeld speciaal ingericht voor thrillseekers. Walibi Play Land heeft attracties voor kleine bezoekers. Exotique brengt je in tropische sferen en beschikt onder andere over een wildwaterbaan. In iedere themazone vind je naast de attracties ook souvenirwinkels en horecagelegenheden. Daarnaast is het jaarlijkse Halloween Fright Nights, een angstaanjagend succes. Mensen uit het hele land reizen naar Walibi af om Halloween hier te vieren. Professionele acteurs lopen de gehele dag rond en jagen je de stuipen op het lijf. Walibi Holland positioneert zich als een park die de bezoeker graag uitdaagt. De slogan van het park luidt dan ook 'Dare to get Real'. Wanneer daag jij jezelf uit door een bezoek te brengen aan Walibi Holland? Uitmetkorting.nl heeft de meest actuele kortingsacties voor je verzamelt. Bemachtig nu een entreebewijs met korting en houd je dag uit voordelig.

Praktische informatie


Adres

Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

Contact

+31 (0)321-329999

Openingstijden

Kijk op de website van Walibi Holland voor de actuele openingstijden.

Walibi Holland Nieuws


Bezoekers Walibi niet vol lof over nieuwe uiterlijk
Walibi Holland krijgt een metamorfose deze winter. Merlin's Magic Castle krijgt een nieuw likje verf. Het is namelijk zo dat de middeleeuwse brucht is voorzien van Grafitt-kunst. Niet alle Walibi-fans bleken hier even blij mee te zijn, op social media wordt er wat kritiek geuit op de attractie. (01-12-2018)
Walibi Holland komt met een nieuwtje!
Een primeur over de hoogte van de nieuwe achtbaan in Walibi. In juli 2019 zal namelijk de achtbaan 'Untamed' opengaan. Het is ook wel de vervanger voor de houten Robin Hood en zal de hoogte van 36.5 bereiken. (16-11-2018)
Walibi Holland komt met nieuwe look Merlin's Magic Castle
Deze Winter krijgt Walibi Holland niet alleen een gloednieuwe achtbaan, ook worden er een aantal bestaande attracties aangepast. Merlin's Magic Castle is de komende maanden aan de beurt voor een make-over. (13-11-2018)
Aftrap Halloween Fright Nights
Het bekende evenement van Walibi Holland 'Fright Nights' is afgetrapt. De angst zone 'Twisted Hellfire' heeft een andere touch gekregen en ook de verhaallijn is vernieuwd. Ook Eddie's Area is uitgebreid en hier is een nieuwe show te zien. rn (08-10-2018)
Eddie de Clown is harder dan ooit in zijn show
Zaterdagochtend ging de nieuwe show van horrorclown Eddie in de premiere bij Walibi Fright Night, ook wel Eddie's Roast Show. Hij nam drie vrijwilligers mee uit het Walibi-publiek en zij zijn het prooi van zijn vulgaire grappen en platvloerse humor. rn (07-10-2018)