Wat is Walibi Holland?

Walibi Holland is een attractiepark gelegen in Biddinghuizen, in Flevoland. Het park is opgedeeld in verscheidene zones, hierin vind je attracties, souvenirwinkels en horecagelegenheden. Het pretpark is hierom voor jong en oud. Snelheidsduivels kunnen terecht in de speedzone en kleine kinderen voelen zich thuis in Walibi Play Land.

Walibi Holland is een groot pretpark met veel bijzondere attracties. Daarom betaal je voor de kaartjes voor dit park ook wat meer dan voor kleinere pretparken. Om ervoor te zorgen dat een dagje Walibi betaalbaar blijft, verzamelen wij op deze pagina Walibi korting. Zo hou je geld over voor een lekker ijsje, een broodje voor de lunch of een aandenken uit de souvenirwinkel. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina. Tip: Op je verjaardagsdatum mag je, op vertoon van een geldige legitimatie, gratis naar Walibi Holland! Omdat het niet leuk is om je verjaardag alleen te vieren, mag de jarige 3 mensen meenemen: zij ontvangen 20% korting op de reguliere prijs voor volwassenen.

Walibi Holland is een veelzijdig pretpark gelegen in Biddinghuizen te Flevoland. Het pretpark is geschikt voor jong en oud. Dit komt door de vele themazones die het park kent. Ieder thema trekt een ander publiek aan. De zones zijn Hollywood Main Street, Speedzone, France, W.A.B. Plaza, Exotique, Sherwoord Forest, Walibi Play Land & Zero Zone. De speedzone is bijvoorbeeld speciaal ingericht voor thrillseekers. Walibi Play Land heeft attracties voor kleine bezoekers. Exotique brengt je in tropische sferen en beschikt onder andere over een wildwaterbaan. In iedere themazone vind je naast de attracties ook souvenirwinkels en horecagelegenheden. Daarnaast is het jaarlijkse Halloween Fright Nights, een angstaanjagend succes. Mensen uit het hele land reizen naar Walibi af om Halloween hier te vieren. Professionele acteurs lopen de gehele dag rond en jagen je de stuipen op het lijf. Walibi Holland positioneert zich als een park die de bezoeker graag uitdaagt. De slogan van het park luidt dan ook 'Dare to get Real'. Wanneer daag jij jezelf uit door een bezoek te brengen aan Walibi Holland? Uitmetkorting.nl heeft de meest actuele kortingsacties voor je verzamelt. Bemachtig nu een entreebewijs met korting en houd je dag uit voordelig.
Welke score geef jij Walibi Holland?
(2 beoordelingen)

Adres Walibi HollandSpijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Nederland

+31 (0)321-329999

Walibi Holland Nieuws


Walibi Holland blijft Redbull verkopen
Ondanks de waarschuwingen van de kinderartsen besluit Walibi Holland Red Bull te blijven schenken. Daarnaast is Red Bull sponsor van de attractie 'Kart Fight Exhibition Track', in Walibi. (26-01-2018)
Fright Nights & de liefde
Afgelopen oktober was het weer zover: de bekende Fright Nights in Walibi (ter ere van het Halloween feest). Dit jaar waren vele bezoekers getuige van een ander zenuwslopend moment, er vond namelijk een huwelijksaanzoek plaats tijdens een eindshow van Eddie de Clown! (20-11-2017)
Walibi Holland interesse in 'free spin coaster'
Walibi Holland zou volgens adjunct-directeur Yas Fuij van het Amerikaanse bedrijf in attractieontwikkeling S&S interesse hebben in een bijzondere achtbaan. Het gaat om de 'free spin coaster' waarin bezoekers in kantelende karretjes rechts en links van de rail zitten. De achtbaan zou 309 meter lang zijn en duurt vijftig seconden. (20-10-2017)