Met korting naar Tikibad

Wat is Tikibad?

Het Tikibad is een subtropisch zwembad in Wassenaar. Het is een van de grootste zwembaden van de gehele benelux. Met meer dan 16 glijbanen beleven jong en oud hier grote waterpret. Het Tikibad is onderdeel van Duinrell, maar ook los te bezoeken.

Tikibad reviews

Op basis van 35 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Tikibad beoordeling achter te laten.

Korting op Tikibad tickets

Spetter pieter pater, lekker spetteren in het water! Het Tikibad is al jarenlang één van de favoriete zwemparadijzen van ons kikkerlandje. Het bad, met als toepasselijk logo een kikker, is een ideale plek om een dagje vrij door te brengen met het hele gezin. Om dan toch nog wat geld over te houden voor het traditionele ijsje en patatje, is korting mooi meegenomen. Omdat er niet altijd kortingsbonnen of kortingscodes worden aangeboden, kan je zelf ook op zoek gaan naar manieren om voordeel te krijgen. Ben je helemaal verzot op het bad, neem dan een abonnement voor een jaar. Dan kan onbeperkt zwemmen in het zwembad, voor een vaste prijs.

Tikibad Wassenaar

Met meer dan 1 kilometer glijplezier verdeeld over meer dan 10 glijbanen is Tikibad het grootste zwembad van de benelux. Glij je weg naar beneden in de Triton of spin naar beneden in de Cyclon. Het is het ultieme park voor echte waterratten. Geniet van het water en speel met vrienden of vriendinnen in het subtropische bad. Wij van Uitmetkorting hopen maar dat je klaar bent voor een glijfestijn. Je vindt op deze pagina allerlei manier om te besparen op je Tikibad toegangskaartjes. Zo kan je voordelig genieten van super veel glijplezier. Glj door de nacht in de Moonlight, of val als een vallende ster naar beneden in de Starfright. Even genoeg gegleden? Spring in de golven van het golfslagbad of dobber rustig op een buitenbedje. Voor hele jonge kinderen is er een waterspeelparkje en voor ouders zijn er verschillende horecagelegenheden. Kortom: meer waterplezier in Nederland vind je niet. Wacht niet langer en sleep je voordelige Tikibad toegangskaarten in de wacht!

Mensen bezochten ook: Aqua Mundo De Eemhof, Aqua Mundo Zandvoort, Aquadrome, Aqualibi, De Mirandabad, Mosaqua, Plopsaqua, Scheldorado, Splesj

Praktische informatie


Adres Tikibad

Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Nederland

Contact

070-5155255

Openingstijden en reserveren

Is Tikibad open? Kijk op de website van Tikibad voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Tikibad

Duinrell korting
Duinrell Bungalow aanbieding
Duinrell Camping aanbieding
Duinrell Duingalow aanbieding
Duinrell Duinhostel aanbieding
Duinrell Lodgetent aanbieding
Duinrell Oranjerie aanbieding
Duinrell Residence aanbieding
Duinrell Vakantiepark korting
Tikibad korting