Met korting naar Efteling

Wat is Efteling?

De Efteling is een attractiepark met als thema 'sprookjes'. Het park ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. De Efteling is qua bezoekersaantallen het grootste park van de Benelux.

Efteling reviews

Op basis van 31 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Efteling beoordeling achter te laten.

Korting op Efteling tickets

Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet! Jaar in, jaar uit wordt Efteling verkozen tot het beste attractiepark van Nederland. Deze hoge kwaliteit en de vele bijzondere attracties zorgen echter ook voor een hoge entreeprijs. Korting op Efteling kaartjes is daarom altijd welkom. Gelukkig zijn er geregeld goede aanbiedingen voor de Efteling. Zo hebben Albert Heijn, Telegraaf, HEMA, AirMiles en ANWB vaak kortingsacties. Wij ontdekten dat er naast korting op Efteling kaartjes ook vaak acties zijn waarmee je voor een zachte prijs overnacht in het Efteling Hotel of Bosrijk. En deze overnachtingen zijn inclusief entree tot het park! Zo maak je van je dagje uit een mini-vakantie.

Efteling Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar sensatie, betoverende attracties of spectaculaire shows? De Efteling heeft het allemaal. In dit betoverende park, midden in de bosrijke omgeving van Kaatsheuvel, komen sprookjes tot leven! Het begon allemaal in 1952 met tien sprookjes, maar inmiddels is dit aantal flink gegroeid. Sprookjes, sagen, legenden en verhalen vormen nog steeds de basis voor de attracties van de Efteling. Maak een toverachtige wandeling door het sprookjesbos. Hier wonen figuren als een Doornroosje en Hans en Grietje. Ontdek ook Symbolica, een paleis waar jouw fantasieën tot leven komen. Ben je een echte waaghals? De Efteling heeft vele spannende attracties, waaronder de Vliegende Hollander en de Python. Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven in de Efteling. Laat ze rondjes maken in de draaimolen of bezoek het Kleuterhof en Carnaval Festival. Beleef Nederlands grootste attractiepark met de voordelige acties op deze pagina. Krijg korting op de entreeprijs of win een gratis ticket door mee te doen aan onze Dagje Uit Quiz! Maak van jouw bezoek aan de Efteling een magische dag door gebruik te maken van onze aanbiedingen. Houd extra geld over voor een Bourgondisch diner óf een Hollandse pannenkoek in het restaurant van de Efteling.

Praktische informatie


Adres

Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel
Nederland

Contact

(0900) 0161

Openingstijden

Kijk op de website van Efteling voor de actuele openingstijden.

Efteling Nieuws


Efteling brengt eerbetoon aan oude achtbaan Phyton
De Phyton werd in het jaar 1981 gebouwd. Begin 2018 heeft de Efteling de oude achtbaan voor een groot deel gesloopt en een nieuwe achtbaan gemaakt. Aangezien veel bezoekers warme herinneringen hebben aan de Phyton, krijgt een deel van deze achtbaan een plek in het Efteling Museum. (07-12-2018)
Vogel Rok krijgt nieuwe muziek
De Vogel Rok in de Efteling kreeg onlangs een onderhoudsbeurt. De bestaande soundtrack is aangepast, met geluidseffecten van twinkels, krijsende vogels en een sissende slang. De Vogel Rok komt uit het jaar 1998 en was toe aan wat vernieuwing. (19-11-2018)
Efteling abonnementen worden 15 euro duurder gemaakt
Vanaf 1 januari 2019 moeten Efteling-gangers meer gaan betalen. Door de landelijke btw-verhoging moeten abonnementhouders hogere kosten betalen, het gaat om een toename van 8.5 procent ten opzichte van de prijs van nu. (16-11-2018)
Silent disco in de Efteling met oud en nieuw
Vier oud en nieuw in de Efteling. De Efteling organiseert dit jaar een sprookjesachtig feest op oudejaarsavond. Het plein voor wildwaterbaan Piraña wordt namelijk een feest terrein, beluister en verschillende muziekstijlen. (06-11-2018)
Efteling-attractie Droomvlucht ingepakt
De Droomvlucht in de Efteling wordt opgeknapt. Normaal gesproken ziet deze attractie er sprookjesachtig uit met een gevel vol bloemen. Nu is deze compleet verdwenen achter een steiger constructie met witte zeilen. rn (04-11-2018)
Naast Boarding Pass ook gewone wachtrij Python
Het reserveringssysteem voor de Python gaat veranderen. De afgelopen zeven maanden moesten Efteling-fans een plek in de Python reserveren vóór ze hier in konden. Toch zou er naast de 'Boarding Pass' ook weer een gewone wachtrij komen voor de achtbaan. (02-11-2018)