Wat is Efteling?

De Efteling is een attractiepark met als thema 'sprookjes'. Het park ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. De Efteling is qua bezoekersaantallen het grootste park van de Benelux.

Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet! Jaar in, jaar uit wordt Efteling verkozen tot het beste attractiepark van Nederland. Deze hoge kwaliteit en de vele bijzondere attracties zorgen echter ook voor een hoge entreeprijs. Korting op Efteling kaartjes is daarom altijd welkom. Gelukkig zijn er geregeld goede aanbiedingen voor de Efteling. Zo hebben Albert Heijn, Telegraaf, HEMA, AirMiles en ANWB vaak kortingsacties. Wij ontdekten dat er naast korting op Efteling kaartjes ook vaak acties zijn waarmee je voor een zachte prijs overnacht in het Efteling Hotel of Bosrijk. En deze overnachtingen zijn inclusief entree tot het park! Zo maak je van je dagje uit een mini-vakantie.
Welke score geef jij Efteling?
(6 beoordelingen)

Adres EftelingEuropalaan 1
5171KW Kaatsheuvel
Nederland

(0900) 0161

Efteling Nieuws


Afscheid van de Python
Na 36 jaar neemt de Efteling in januari 2018 afscheid van de Python. De Python is geopend tot 7 januari en het belooft in ieder geval een feestelijk afscheid te worden. (07-12-2017)
Bekende Nederlanders lezen voor in de Efteling
Afgelopen zaterdag bezochten bekende Nederlanders de Efteling om andere gasten voor te lezen. De Regio Midden-Brabant werkt aan een Taalakkoord. Het pretpark steunt dit akkoord en wil laaggeletterdheid tegengaan. (13-11-2017)
Win bioscoopbonnen met jouw Efteling nieuwsbericht!