Met korting naar Efteling

Wat is Efteling?

De Efteling is een attractiepark met als thema 'sprookjes'. Het park ligt in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. De Efteling is qua bezoekersaantallen het grootste park van de Benelux.

Efteling reviews

Op basis van 10 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Efteling beoordeling achter te laten.

Efteling Kaatsheuvel

Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet! Jaar in, jaar uit wordt Efteling verkozen tot het beste attractiepark van Nederland. Deze hoge kwaliteit en de vele bijzondere attracties zorgen echter ook voor een hoge entreeprijs. Korting op Efteling kaartjes is daarom altijd welkom. Gelukkig zijn er geregeld goede aanbiedingen voor de Efteling. Zo hebben Albert Heijn, Telegraaf, HEMA, AirMiles en ANWB vaak kortingsacties. Wij ontdekten dat er naast korting op Efteling kaartjes ook vaak acties zijn waarmee je voor een zachte prijs overnacht in het Efteling Hotel of Bosrijk. En deze overnachtingen zijn inclusief entree tot het park! Zo maak je van je dagje uit een mini-vakantie.

Praktische informatie


Adres

Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel
Nederland

Contact

(0900) 0161

Openingstijden

Kijk op de website van Efteling voor de actuele openingstijden.

Efteling Nieuws


Vliegende fakir terug!
De bekende vliegende Efteling-fakir is weer terug van weggeweest. Na een aantal maanden onderhoud vliegt hij weer rond op zijn tapijt door het sprookjesbos. (15-01-2018)
De Bob in de Efteling: slopen of renoveren?
De bobsleebaan is al een poosje gesloten wegens een storing. Het is nog de vraag hoe de toekomst er voor de bob uit gaat zien. De Efteling werkt man en macht gewerkt aan een oplossing. (04-01-2018)
Afscheid van de Python
Na 36 jaar neemt de Efteling in januari 2018 afscheid van de Python. De Python is geopend tot 7 januari en het belooft in ieder geval een feestelijk afscheid te worden. (07-12-2017)
Bekende Nederlanders lezen voor in de Efteling
Afgelopen zaterdag bezochten bekende Nederlanders de Efteling om andere gasten voor te lezen. De Regio Midden-Brabant werkt aan een Taalakkoord. Het pretpark steunt dit akkoord en wil laaggeletterdheid tegengaan. (13-11-2017)