Met korting naar Efteling

Wat is Efteling?

Wil jij bij de Efteling reserveren? Al jarenlang een van de bekendste attractieparken van Nederland. Bekend van het sprookjesbos, Droomvluckt, De Vliegende Hollander en nog veel meer! Het park ligt in Kaatsheuvel in de provincie Noord-Brabant. De Efteling is qua bezoekersaantallen het grootste park van de Benelux.

Efteling reviews

Op basis van 71 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Efteling beoordeling achter te laten.

Korting op Efteling tickets

Stap in de magische wonderwereld die de Efteling heet! Jaar in, jaar uit wordt Efteling verkozen tot het beste attractiepark van Nederland. Deze hoge kwaliteit en de vele bijzondere attracties zorgen echter ook voor een hoge entreeprijs. Daarnaast is Efteling continue bezig met het uitbreiden van het park en worden bestaande bekende attracties goed bijgehouden. Korting op Efteling kaartjes is vanwege de relatief hoge prijzen altijd welkom. Gelukkig zijn er geregeld goede aanbiedingen voor de Efteling. Uitmetkorting houdt alle kortingen voor je in de gaten!

Efteling Kaatsheuvel

Ben jij op zoek naar sensatie, betoverende attracties of spectaculaire shows? De Efteling heeft het allemaal. In dit betoverende park, midden in de bosrijke omgeving van Kaatsheuvel, komen sprookjes tot leven! Het begon allemaal in 1952 met tien sprookjes, maar inmiddels is dit aantal flink gegroeid. Sprookjes, sagen, legenden en verhalen vormen nog steeds de basis voor de attracties van de Efteling. Maak een toverachtige wandeling door het sprookjesbos. Hier wonen figuren als een Doornroosje en Hans en Grietje. Ontdek ook Symbolica, een paleis waar jouw fantasieën tot leven komen. Ben je een echte waaghals? De Efteling heeft vele spannende attracties, waaronder de Vliegende Hollander en de Python. Ook voor de allerkleinsten valt er genoeg te beleven in de Efteling. Laat ze rondjes maken in de draaimolen of bezoek het Kleuterhof en Carnaval Festival. Beleef Nederlands grootste attractiepark met de voordelige acties op deze pagina. Ook de Winter Efteling is de moeite waard om eens te bezoeken. Maak van jouw bezoek aan de Efteling een magische dag door gebruik te maken van onze aanbiedingen. Houd extra geld over voor een Bourgondisch diner óf een Hollandse pannenkoek in het restaurant van de Efteling.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Julianatoren, Phantasialand, Toverland