Wat is Mondo Verde?

Mondo Verde is een park met vele elementen: schone natuur, wereldse dieren en attracties. Een geschikte mix voor jong en oud. Je vindt het park in het zuiden van Nederland, namelijk in Landgraaf. rnrn

In de wereldtuinen van Mondo Verde reis je in één dag de wereld rond. Van Italië naar Engeland en via Rusland naar China. Iedere tuin heeft haar eigen sfeer, gebouwen en planten. Daarnaast zijn er allerlei leuke attracties, een dierenpark en een dinobos in Mondo Verde. Op deze pagina verzamelen we alle kortingen voor dit veelzijdige dagje uit in Landgraaf. Staat er momenteel geen korting online? Dan is het goed om te weten dat kinderen tot en met 2 jaar gratis naar binnen mogen. Als je een bezoek brengt met 2 volwassenen en 2 kinderen is een familieticket voor 4 personen een voordelige oplossing.

Ben jij een wereldreiziger? Houd je ook van sensationele attracties? Én vind je het gaaf om dieren van dichtbij te bekijken? Mondo Verde ligt in het onderste puntje van Limburg, namelijk Landgraaf. Dit zou een geschikt uitje voor jou kunnen zijn! Doordat het park voldoet aan uiteenlopende interesses richt het park zich op een brede doelgroep; iedereen. In de wereldse tuinen komt China voorbij, maar Italië blijft zeker niet onbehandeld. Qua attracties is er een klimvulkaan voor kids, maar ook een spannende achtbaan voor de durfalsen. Bezoek daarnaast Oostenrijkse-, Australische- & Russische sferen! Kortom, reis de hele wereld over binnen één dag. Via deze pagina bemachtig je een voordelig enkeltje naar deze wonderlijke wereld. De kortingsbonnen voor Monde Verde zijn hier voor je op een rijtje gezet. Wanneer durf jij deze wereldreis met fraaie korting aan?
Welke score geef jij Mondo Verde?
(6 beoordelingen)

Adres Mondo VerdeGroene Wereld 10
6372PW Landgraaf
Nederland

+31 (0)45-5350161