Met korting naar Orchideeën Hoeve

Wat is Orchideeën Hoeve?

Orchideeën en vlinders, een pracht combinatie die samenkomt in De Orchideeën Hoeve. Hier bloemen duizenden orchideeën en fladderen vlinders en papegaaien in het rond. Loop door een dierentuin en de tropische kas in Luttelgeest en bewonder de pracht van flora en fauna.

Orchideeën Hoeve reviews

Op basis van 256 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Orchideeën Hoeve beoordeling achter te laten.

Korting op Orchideeën Hoeve tickets

Voordelig een bezoekje brengen aan De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest doe je middels de kortingsacties op deze pagina. Zie meer dan 25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak. Bespaar nu op je entree tickets en beleef met jong en oud een gezellig dagje uit. Loop door de vlindertuin, door de dierentuin of neem plaats op het terras en zie je kinderen hartelust spelen in de speeltuin. Het hoeft nu niet meer duur te zijn. Bemachtig een kortingsvoucher of schrijf je in en maak kans op gratis entreekaartjes. De kortingen op de Orchideeën Hoeve zijn gemakkelijk en snel online verkrijgbaar.

Orchideeën Hoeve Luttelgeest

Maak binnen één dag een wereldreis door alle tropische werelddelen! Dat doe je bij de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest. Dit park heeft de grootste tropische tuinen van Europa, met duizenden orchideeën, planten en andere bloemen. In de hoeve vind je niet alleen flora, er is ook fauna aanwezig. Neem een kijkje bij de vissen en reptielen in het water van de tropische tuin of neem een kijkje in de Lorituin. In deze tuin leven meer dan 80 kleurrijke papegaaien, die best wel even bij je op je schouder willen zitten als je een bakje nectar voor ze hebt. Wat je ook zeker niet moet overslaan is de Vlinder Vallei, de grootste vlindertuin van heel Europa. Duizenden vlinders fladderen hier rond, van de ene mooie bloem naar de andere. Wil je ook je zintuigen prikkelen, ontdek dan snel of er korting voor Orchideeën Hoeve beschikbaar is.

Mensen bezochten ook: Cactus Oase, Hortus Botanicus, Hortus Botanicus Leiden, Kasteeltuinen Arcen, Keukenhof, Tuinen Van Appeltern, Vlindorado

Praktische informatie


Adres Orchideeën Hoeve

Oosterringweg 34
8315PV Luttelgeest
Nederland

Contact

0527-202875

Openingstijden en reserveren

Is Orchideeën Hoeve open? Kijk op de website van Orchideeën Hoeve voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.