Met korting naar Burgers' Zoo

Wat is Burgers' Zoo?

Sinds 1913 is Burgers' Zoo een modern Dierenpark in het Gelderse Arnhem. In het dierenpark staan al jaren een aantal zaken voorop: het welzijn van de dieren, de ervaring van de bezoeker, verwondering, duurzaamheid & innovatie.

Burgers' Zoo reviews

Op basis van 114 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Burgers' Zoo beoordeling achter te laten.

Korting op Burgers' Zoo tickets

Een dagje naar Burgers' Zoo is het allerleukst als je zeker weet dat je niet teveel betaald hebt voor de kaartjes. Op deze pagina plaatsen we daarom alle aanbiedingen voor Burgers' Zoo. Zo betaal je niet teveel voor je bezoek. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, zetten we hem direct online, waardoor de pagina altijd up to date is. Steek het geld dat je bespaart in je zak of trakteer jezelf op een tropische lekkernij in het Bush restaurant. Een handige bespaartip: de kaartjes voor de dierentuin zijn online altijd goedkoper dan aan de kassa van het park! Bespaar nu tijd én geld.

Burgers' Zoo Arnhem

Burgers' Zoo is in 1913 opgericht door Johan Burgers. Desalniettemin is het een dierentuin voor de burgers, beleving staat hoog in het vaandel. Verder is het voor voor Burgers' Zoo belangrijk dat dieren zich als een vis in het water voelen in een zo natuurlijk mogelijk verblijf. Natuur en natuurbeleving is essentieel voor zowel mens als dier. Burgers' Zoo hoopt bedreigde diersoorten bescherming te bieden voor mensen de kans te geven oog in oog te staan met dieren. Het bezoeken van deze pagina brengt je een stap dichterbij de dieren, misschien wel met korting. Welke dieren kom je zoal tegen in de Arnhemse dierentuin? Je komt er neushorens, olifanten, tijgers, zeekoeien, haaien en aardvarkens tegen. Je kunt jezelf onderdompelen in de Burger Ocean of op safari. Er zijn namelijk vele soorten leefgebieden: Burgers' Park, Burgers' Safari, Burgers' Desert en meer. Voor kinderen organiseert het park interactieve, creatieve en educatieve bezigheden. Denk aan een kinderfeestje, het maken van een kleurplaat of samen met verzorgers naar Burgers' Park. Er zijn ook regelmatig scholen te gast in Burgers' Zoo. Kortom, wil jij meer leren over verschillende diersoorten en een bijdrage leveren aan de natuur? Kom dan naar Burgers' Zoo via één van de kortingsacties op deze website. Het belooft een voordelige en leerzame dag uit te worden!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Burgers' Zoo

Antoon Van Hooffplein 1
6816SH Arnhem
Nederland

Contact

+31 (0)26-4424534

Openingstijden en reserveren

Is Burgers' Zoo open? Kijk op de website van Burgers' Zoo voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.