Met korting naar Sanadome

Wat is Sanadome?

Scandic Sanadome is een wellnesscentrum in Nijmegen. In het kuuroord vind je vijf restaurants en een hotel. Geniet van massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, hand- & voetverzorging of kom tot rust in de sauna of in de thermen. Sanadome heeft ook uitgebreide vergadermogelijkheden, het is een erkend congresbedrijf met ruimte voor 2 tot 200 personen. Erkende congresbedrijfen bieden een hoog serviceniveau.

Sanadome reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Sanadome beoordeling achter te laten.

Sanadome Nijmegen

Heb jij behoefte aan wat ontspanning? Boek dan een overnachting met alles wat jouw hartje begeert in het sfeervolle Nijmegen. De perfecte plek voor wat rust in Scandic Sanadome, een wellnesscomplex geïnspireerd op Scandinavische invloeden. Je hebt er vele verschillende activiteiten & faciliteiten. Het is voor iedereen thuiskomen. Geniet jij écht wanneer er een heerlijke borrelplank met luxe hapjes voor je neus staat, dobber jij graag in een thermaal bad óf ga jij het liefst wekelijks langs de schoonheidsspecialist? Voor iedere soort gast is er wel wat wils. Sanadome is namelijk een echt allesomvattend wellnesscomplex. Je hebt er sauna's, thermen, verscheidene restaurants & keukens, comfortabele hotelkamers met aantrekkelijke arrangementen, beautybehandelingen, massages, fitness, groepslessen & aquafit. Waar jij ook van houdt, ontspanning staat hier voorop. Door de vele mogelijkheden is het een leuke locatie om met het gezin of vrienden en vriendinnen naar toe te gaan. Iedereen gaat in ieder geval naar huis met een tevreden en relaxt gevoel!

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Sanadome

Weg Door Jonkerbos 90
6532SZ Nijmegen
Nederland

Contact

024-3597200

Openingstijden en reserveren

Is Sanadome open? Kijk op de website van Sanadome voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.