Met korting naar Van Gogh Museum

Wat is Van Gogh Museum?

In het Van Gogh Museum vind je de grootste collectie werken van Vincent van Gogh, de wereldwijd bekende Nederlandse schilder. Het museum staat in Amsterdam, op het Museumplein.

Van Gogh Museum reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Van Gogh Museum beoordeling achter te laten.

Van Gogh Museum Amsterdam

De Zonnebloem, de Aardappeleters, de Slaapkamer. Het Van Gogh Museum in Amsterdam hangt vol met bekende werken van Vincent van Gogh. De schilder staat bekend om het feit dat hij zijn linkeroor eraf sneed. De collectie bestaat uit 200 schilderijen, 500 tekeningen en ongeveer 700 brieven van Van Gogh. Zo krijg je een compleet beeld van hoe Van Gogh van jonge schilder uitgroeide tot grootmeester. Behalve het werk van Van Gogh hangt er in het museum ook werk van andere 19e eeuwse kunstenaars. Op die manier kun je de technieken en stijlen van schilders uit dezelfde tijd goed met elkaar vergelijken. Het Van Gogh Museum heeft altijd een ruimte gereserveerd voor een tentoonstelling. Zo kun je je altijd laten verrassen door iets nieuws. Deze pagina laat jou weten waar je korting op je toegangskaartje kunt krijgen. Zo boek je gemakkelijk een entreeticket via Uitmetkorting.nl én houd je je bezoek aan het Van Gogh Museum ook goedkoop. Ontdek dus snel de beschikbare Van Gogh korting!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Van Gogh Museum

Paulus Potterstraat 7
1072AB Amsterdam
Nederland

Contact

020-5705200

Openingstijden en reserveren

Is Van Gogh Museum open? Kijk op de website van Van Gogh Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.