Met korting naar LEGOLAND Scheveningen

Wat is LEGOLAND Scheveningen?

Legoland Discovery Centre Scheveningen is het vierde Legoland Centrum in Europa en is te vinden in Scheveningen. Dit overdekte themapark aan de boulevard in Scheveningen is goed voor 350.000 bezoekers per jaar en richt zich met name op kinderen tussen de 2 en 12 jaar.

LEGOLAND Scheveningen reviews

Op basis van 178 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw LEGOLAND Scheveningen beoordeling achter te laten.

LEGOLAND Scheveningen

Legoland Discovery Centre is het eerste Legoland centrum dat zich in Nederland vestigt. Het is tevens het vierde Legoland centrum in Europa, in Manchester, Berlijn en Atlanta vind je ook attracties van de bekende Legolandketen. Door de komst van deze trekpleister voor toeristen, Legoland Discovery Centre, is er nog meer te beleven in de Haagse stad. Voor de bouw van de Legolandketen is het Vitalizee-gebouw gesloopt. Tussen Sea Life en het Kurhaus is plaats gemaakt voor een reusachtige kelder vol met lego. De kelder is maar liefst drieduizend vierkante meter groot. Bij binnenkomst arriveer je in een totaal andere wereld, omringt door legostenen. In het centrum zijn 50 medewerkers aan het werk om jou wegwijs te maken in het park. Bouw een toren met levensgrote lego stenen in de bouw- en speel zones van het centrum of kom in een totaal andere omgeving terecht in de 4D bioscoop. Neem ook plaats in spannende attracties met karretjes van levensgrote lego stenen, bijvoorbeeld een rondrijdende lasergame. De zones van het attractiepark zijn voorzien van verschillende thema’s: dinosaurussen, ninja’s en draken. Noem het maar op!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland