Met korting naar Nemo Amsterdam

Wat is Nemo Amsterdam?

Nemo Amsterdam is een Science Museum waar technologie en wetenschap centraal staat. Op een interactieve manier kan je kennis maken met wetenschap. Gevestigd in een futuristisch gebouw aan de oever van het IJ, Amsterdam is Nemo een leeromgeving voor jong en oud.

Nemo Amsterdam reviews

Op basis van 60 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Nemo Amsterdam beoordeling achter te laten.

Korting op Nemo Amsterdam tickets

Bij Nemo Amsterdam heb je een heel leuk en leerzaam dagje uit. Nemo Amsterdam is continu bezig met innoveren en biedt bezoekers steeds nieuwe uitdagingen. Omdat het museum scholen ook graag begroet worden er diverse groepskortingen gegeven. Daarnaast ontvangen bezitters van een CJP Pas, Studentenkaart of Stadspas Amsterdam een hoge korting op de entree. Met de Museumkaart ontvang je zelfs gratis tickets. Hou zelf ook de acties in de gaten in kranten, tijdschriften en online. Op deze pagina vind je namelijk ook kortingen en aanbiedingen, indien beschikbaar.

Nemo Amsterdam

Bij NEMO ontdek je op een interactieve manier de kracht van wetenschap en technologie. Want hoe krijg je energie uit citroenen? Hoe werkt een zonnepaneel? NEMO Science Museum is een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud die antwoord geeft op wetenschappelijk vragen. Doe proeven, ontdek tentoonstellingen, doe mee aan wetenschappelijk onderzoek of volg een workshop in de familiewerkplaats. Er zijn allerlei activiteiten in het Science Museum waarmee op een interactieve en laagdrempelige manier wetenschap en technologie dichterbij gebracht wordt. Vergeet het grote dakterras op 22 meter hoogte niet te bezoeken voor een prachtig uitzicht over Amsterdam. Eigenlijk biedt Nemo doe-activiteiten waar je kennis maakt met de wetenschap. Onderwerpen die aan bod komen zijn bliksem, het tellen van je moleculen, het bouwen van bruggen en you are the music. Koop een voordelige entreekaart voor Nemo via Uitmetkorting.nl. Profiteer mee en sla je slag!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Nemo Amsterdam

Oosterdok 2
1011VX Amsterdam
Nederland

Contact

020-5313233

Openingstijden en reserveren

Is Nemo Amsterdam open? Kijk op de website van Nemo Amsterdam voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.