Met korting naar Diergaarde Blijdorp

Wat is Diergaarde Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, één van de oudste dierenparken binnen ons kikkerlandje. Het is tegelijkertijd een weerspiegeling van alle continenten die onze wereld rijk is, je vindt er namelijk zowel ijsberen als giraffes.

Diergaarde Blijdorp reviews

Op basis van 133 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Diergaarde Blijdorp beoordeling achter te laten.

Korting op Diergaarde Blijdorp tickets

Ben jij een echte dierenliefhebber en woon je in de buurt van Rotterdam? Trakteer jezelf op een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Waar je ook blij van zal worden zijn de kortingsacties die wij voor je hebben geselecteerd. Zo boek je gemakkelijk een entreeticket via deze pagina én houd je je bezoek aan het dierenparadijs ook goedkoop. Twee vliegen in één klap. De kortingsbonnen zijn verschillend in karakter, met geluk win je een veiling en is een ticket naar Diergaarde Blijdorp al voor een euro van jou! Tegelijkertijd maak je een reis over de wereld in de Diergaarde. Misschien zijn er ook nog wel aanbiedingen voor aantrekkelijke combinatiedeals. Snuffel wat rond door de acties die wij hebben doorgeplaatst.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp wordt al sinds 1885 door jong en oud bezocht. De dierentuin in Rotterdam is één van de oudste parken van het land en er wonen bijna 200 verschillende diersoorten. Je maakt er een mini-wereldreis langs dieren uit ieder continent van de wereld. Het koude Antarctica wordt vertegenwoordigd door de ijsbeer en de poolvos, het warme Afrika door giraffes, struisvogels, krokodillen en meer. De Noord-Amerikaanse bizon en prairiehond zijn er te vinden, net als Zuid-Amerikaanse schildpadden, slangen en papegaaien. Europa zorgt voor de wolf en het rendier, terwijl olifanten, apen en neushoorns Azië representeren. De kids leren zo waar elk dier vandaan komt. Ook zijn er veel informatiepunten in het park te vinden, waar zij nog meer leren over de dieren en hun leefomgeving. Wil je ook een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp (mét korting)? Ontdek dan snel of wij voordelige tickets in de aanbieding hebben.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Nederland

Contact

+31 (0)10-4431495

Openingstijden en reserveren

Is Diergaarde Blijdorp open? Kijk op de website van Diergaarde Blijdorp voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.