Met korting naar Diergaarde Blijdorp

Wat is Diergaarde Blijdorp?

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is één van de oudste dierenparken van Nederland en brengt je naar alle continenten van de wereld. In het park kun je de ijsberen en giraffen bewonderen, maar dat is nog lang niet alles. Van de Afrikaanse savanne tot de Noordpool en van de diepzee tot de woestijn. Er is genoeg te zien, beleven en ontdekken. De perfecte plek voor jong en oud om een leuke dag te hebben. Bezoek Diergaarde Blijdorp en laat je verrassen door de verschillende continenten. Geniet jij van de Afrikaanse savanne of de Noordpool? Of maak je een wandeling langs de diepzee of de woestijn? Waar je ook kijkt, je bent verzekerd van een bijzondere ervaring. Beleef een leuke dag vol avontuur en ontdekkingen en maak kennis met de bijzondere dieren in Diergaarde Blijdorp.

Diergaarde Blijdorp reviews

Op basis van 151 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Diergaarde Blijdorp beoordeling achter te laten.

Korting op Diergaarde Blijdorp tickets

Ben jij een echte dierenliefhebber en woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is een bezoek aan Diergaarde Blijdorp een absolute must. In deze dierentuin staat het welzijn van de dieren centraal en daarnaast is er ook van alles te beleven. Met de geselecteerde kortingsacties op deze pagina maak je je bezoek extra voordelig. Zo boek je een entreeticket voor een schappelijke prijs en geniet je van een heerlijk dagje uit. Bovendien biedt de dierentuin een uniek kijkje in het leven van dieren uit alle hoeken van de wereld. Neem een kijkje bij de dieren in Diergaarde Blijdorp en geniet van een leerzame én leuke dag. Kijk snel op deze pagina voor de actuele kortingsacties voor Diergaarde Blijdorp!

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke dag? Diergaarde Blijdorp in Rotterdam biedt voor jong en oud een prachtige wereldreis. Je komt hier langs bijna 200 verschillende diersoorten uit alle continenten. Je vindt er onder andere ijsberen, poolvossen, giraffen, struisvogels, krokodillen, bizons, prairiehonden, schildpadden, slangen, papegaaien, wolven, rendieren, olifanten, apen en neushoorns. Bij de informatiepunten in het park kun je nog meer leren over deze dieren en hun leefomgeving. Een dagje uit naar Diergaarde Blijdorp is een bijzondere ervaring voor iedereen. Wil je ook een keer naar dit dierenpark? Bij Uitmetkorting.nl vind je voordelige tickets met korting, zodat je kunt genieten van een unieke dag bij Diergaarde Blijdorp.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8
3041JG Rotterdam
Nederland

Contact

+31 (0)10-4431495

Openingstijden en reserveren

Is Diergaarde Blijdorp open? Kijk op de website van Diergaarde Blijdorp voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.