Met korting naar Drouwenerzand

Wat is Drouwenerzand?

Drouwenerzand is een attractie- & vakantiepark in natuurgebied Drouwenerzand, gelegen in Drenthe. Bij de entreeprijs zitten het eten en het drinken inbegrepen. Het is dus mogelijk om onbeperkt te genieten van broodjes, drinken, frites, soep, koffie, thee, limonade & softijs.

Drouwenerzand reviews

Op basis van 67 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Drouwenerzand beoordeling achter te laten.

Korting op Drouwenerzand tickets

Attractiepark Drouwenerzand werkt met een all-in concept. Dit houdt in dat eten en drinken zijn inbegrepen in de entreeprijs. Zo hoef je alleen bij de entreekassa te betalen, in het park zelf mag je portemonnee in je zak blijven. Een dagje Drouwenerzand hoeft zo dus helemaal niet duur te zijn! Bespaar nog meer op je tickets door deze online via een kortingsactie te kopen. Deze zijn goedkoper dan de kaartjes bij de kassa. Daarnaast ligt de entreeprijs in het hoogseizoen (juli en augustus) hoger, door in het laagseizoen het park te bezoeken profiteer je eigenlijk ook van korting. Tenslotte zijn er vaak kortingsbonnen met leuke aanbiedingen te vinden.

Drouwenerzand

Attractiepark Drouwenerzand ligt in Drouwen, namelijk nabij natuurpark Drouwenerzand. Het park hanteert het luxe all-in concept, dit betekent dat alle versnaperingen binnen de entreeprijs zijn begrepen. Je kunt dus onbeperkt genieten van allerlei broodjes, drankjes, friet, soep, limonade en meer. Benut de kortingsacties die Uitmetkorting.nl heeft uitgezocht op deze pagina. Plan een dag uit naar Drouwen, met leuke korting. Geniet van een voordelige, avontuurlijke dag in het Drentse Landschap. Daarnaast is Drouwenerzand meer dan alleen een attractiepark, je kunt er ook overnachten. De vakantiehuisjes zijn er in alle soorten en maten. Er zijn vaste gasten die ieder jaar langskomen in het park met een eigen huisje. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld vakantiehuisjes met een chique, haast royaal thema. Ook zijn er 'houten lodges' voor acht personen te huur, huisjes welke overeenkomsten hebben van zowel een blokhut als luxe tent. Je krijgt er in ieder geval het gevoel dat je op survival bent. Of neem tot slot een tent of caravan mee, Drouwenerzand heeft namelijk ook een eigen camping.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Drouwenerzand

Gasselterstraat 7
9533PC Drouwen
Nederland

Contact

+31 (0)599-564360

Openingstijden en reserveren

Is Drouwenerzand open? Kijk op de website van Drouwenerzand voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.