Met korting naar Duinrell

Wat is Duinrell?

Duinrell is een attractiepark in Wassenaar. Naast het attractiepark heeft Duinrell een subtropisch zwembad, het Tikibad en een camping.

Duinrell reviews

Op basis van 74 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Duinrell beoordeling achter te laten.

Korting op Duinrell tickets

Attractiepark Duinrell is al jaren bekend om haar diversiteit. Het is een attractiepark en zwembad ineen! Wie graag beide onderdelen bezoekt, doet er goed aan om een combi-ticket te kopen waarmee je ook het Tikibad inkomt. Geen behoefte aan zwemmen? Let dan goed op dat je een kaartje koopt exclusief entree tot het Tikibad, dat scheelt geld. Andere manieren om een kaartje Attractiepark Duinrell met korting te kopen is door Airmiles te sparen. Deze kun je bij de kassa inwisselen tegen korting op de entree. Ook is het voor ING klanten mogelijk om Rentepunten op te bouwen waarmee je kaartjes met korting koopt. Heb je geen Airmiles en ben je geen klant van de ING? Dan vind je ook op deze pagina regelmatig leuke aanbiedingen voor het attractiepark.

Duinrell Wassenaar

Een dagje uit naar Duinrell in Wassenaar? Het beloofd een veelzijdige dag te worden vol sensationele activiteiten. Beleef de 16 bijzondere glijbanen in het Tikibad: de glijbanen zijn eigenlijk al attracties op zich. Het attractiepark kent ook vele hoogte- en dieptepunten, denkend aan de Falcon waar je een hoogte van wel 22 meter opzoekt én de Katapult waar je over een baan geschoten wordt en vervolgens in de vijver belandt. Tevens worden er evenementen georganiseerd voor het hele gezin, zoals het Landgoed van Sinterklaas. Tijdens deze dagen staat Duinrell in het teken van de komst van de goedheiligman. Of kom naar de Santa Skelter Race, georganiseerd door het park en de Hartstichting. Na één dag nog geen genoeg gehad van het park en wil je meer? Dat kan! Overnacht in een Duingelow in het bijbehorende vakantiepark. Duinrell weet ook wel raad met een rommelende maag. Ga naar het La Place restaurant, geniet van een buffet óf neem een ijskoude cocktail in de Lighthouse Lounge. Via Uitmetkorting stuit je op voordelige kaarten naar Duinrell. Scoor ook een combinatiedeal waardoor je gegarandeerd een nachtje blijft slapen (mét korting uiteraard).

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Duinrell

Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Nederland

Contact

(070)515-5255

Openingstijden en reserveren

Is Duinrell open? Kijk op de website van Duinrell voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.