Met korting naar Zuiderzeemuseum

Wat is Zuiderzeemuseum?

In het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen vind je alles over het leven rond en op de voormalige Zuiderzee. Er is een binnen- en buitenmuseum met activiteiten voor het hele gezin.

Zuiderzeemuseum reviews

Op basis van 61 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Zuiderzeemuseum beoordeling achter te laten.

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Het Zuiderzeemuseum is een bijzonder museum in het Noord-Hollandse Enkhuizen. In het buitenmuseum zijn talloze oude gebouwen uit het voormalig Zuiderzeegebied opnieuw opgebouwd. Online tickets kopen geeft recht op 5% korting. Ook kinderen van 4 t/m 12 jaar, 65 plussers, gezinnen, CJP kaarthouders en studenten profiteren van korting. Bezitters van de Museumkaart, Vrienden van Het Zuiderzeemuseum en kinderen van 0 t/m 3 jaar gaan gratis naar het uitje in Enkhuizen. Val je niet onder de kortingsdoelgroep? Kijk dan eens op Uitmetkorting.nl. Daar verschijnen regelmatig nieuwe aanbiedingen. Zodra er een nieuwe aanbieding is, komt deze op de pagina van Het Zuiderzeemuseum te staan.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum

Praktische informatie


Adres Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601LA Enkhuizen
Nederland

Contact

0228-351111

Openingstijden en reserveren

Is Zuiderzeemuseum open? Kijk op de website van Zuiderzeemuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.