Met korting naar THIS IS HOLLAND

Wat is THIS IS HOLLAND?

Nederland beleven in een vogelvlucht. In 'This is Holland' stap je in een 5D vliegervaring door unieke locaties in Nederland. Je vliegt in dit theater over en langs de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Je bekijkt het van perspectieven die we niet voor mogelijk hadden geacht. Dit alles staat in het teken van Nederlands schoon. rnrn

THIS IS HOLLAND reviews

Op basis van 25 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw THIS IS HOLLAND beoordeling achter te laten.

Korting op THIS IS HOLLAND tickets

This is Holland is een ervaring waar het werelderfgoed in Nederlands samenkomen. Ze komen samen in een 5D bioscoopervaring. Bekijk dus de meest bijzondere uithoeken van de Lage Landen. Van tulpenveld tot aan de Rotterdamse haven. Nog nooit zag je dit allemaal in één dag. En dat voor een voordelige prijs. Het is tevens onderdeel van A'dam Lookout, dus ook dat kan je meepakken op deze dag. Koop een combinatie ticket (mét korting uiteraard) en pak ook deze ervaring mee. Uitmetkorting.nl helpt je op weg naar een unieke dag uit in Amsterdam. Bekijk deze 5D bioscoopervaring - voor relatief weinig geld!

THIS IS HOLLAND Amsterdam

This is Holland wordt ook wel de ultieme vliegervaring genoemd. Het gebouw ligt pal naast het IJ, tussen het Eye Film Museum en de A'dam Lookout. Iedere vier minuten gaat de pont vanaf Amsterdam Centraal, mis hem niet. Deze pont gaat vierentwintig uur per dag, dus op ieder tijdstip kun jij aan de overkant van Amsterdam komen. This is Holland is veelal gericht op de pracht en praal van de Lage Landen. Het is eigenlijk een soort bioscoopervaring en vliegbeleving in één, helemaal gericht op Nederland. This is Holland laat unieke beelden zien van ons kleine, maar bijzondere kikkerland. Niet alleen lijkt het alsof jij vliegt, de tijd zal tijdens je bezoek ook vliegen. Ook beschikt This is Holland over de allernieuwste technologie, waarbij je écht het idee krijgt te vliegen. Je hangt met 40 personen als het ware in een rond scherm, je stoel beweegt mee met het beeld. Je kunt je handen en benen loslaten en er zijn speciale effecten als wind, geur en mist toegevoegd waardoor het levensecht wordt. Trotseer stormen, vlieg over dijken en vlak over het water. Een unieke belevenis!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres THIS IS HOLLAND

Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is THIS IS HOLLAND open? Kijk op de website van THIS IS HOLLAND voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.