Met korting naar WILDLANDS

Wat is WILDLANDS?

WILDLANDS is een grote dierentuin in Emmen. Het dierenpark is opgedeeld in diverse klimaatthema's, waar er per klimaatsoort verschillende dieren zijn te ontdekken. Tevens heeft elke themagebied zijn eigen attracties en uitstraling; een wereldreis in één dag!

WILDLANDS reviews

Op basis van 36 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw WILDLANDS beoordeling achter te laten.

Korting op WILDLANDS tickets

Wil jij het liefst zo snel mogelijk een bezoek brengen aan WILDLANDS Emmen? Op deze pagina vind je allerlei actuele kortingsacties en aanbiedingen waardoor je zo goedkoop mogelijk de dierentuin kunt ontdekken. Je entreebewijs was nog nooit zo voordelig en door het online bestellen heb je direct de voucher binnen. Via deze kortingsvoucher kan je het dierenpark WILDLANDS in en soms krijg je er leuke extra's bij. Vind de kortingsactie die bij jou past en profiteer direct van korting WILDLANDS. Ideaal wanneer je met meerdere personen op stap gaat, zo blijft een dag uit ook betaalbaar. Wanneer wandel jij door de werelden van deze Adventure Zoo?

WILDLANDS Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen is een gloednieuw park waar je de meest avontuurlijke avonturen beleeft in de natuur. In één dag reis je in het voormalig Dierenpark Emmen (of Noorder Zoo) door de jungle, het poolgebied en de savanne. Ben jij klaar om met kortingsvoucher op expeditie te gaan samen met familie en vrienden? Wandel door het tropische oerwoud, bespiedt olifanten, sta oog in oog met ijsberen en ontdek pinguïns. Heb je altijd al eens zebra’s en leeuwen van dichtbij willen zien? Neem dan plaats in de safari truck die je meeneemt naar de savanne. Bezoek ook zeker het 4D-onderzoeksvoertuig, zodat je zowel boven als onder het ijs je eigen expeditie kunt voortzetten. Als je van een beetje spanning houdt, is de jungle-boottocht in de zoo ook een aanrader. Deze boot brengt je nog dichterbij de ringstaartmaki’s! Ga naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen met onze aanbiedingen en ga op expeditie, om zo het avontuur van je leven te beleven. Houd deze pagina in de gaten voor alle WILDLANDS Emmen korting en aanbiedingen.

Praktische informatie


Adres

Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Contact

+31 (0)591-850855

Openingstijden

Kijk op de website van WILDLANDS voor de actuele openingstijden.

WILDLANDS Nieuws


Was het bouwen van een achtbaan een goed idee?
De interim directeur van WILDLANDS, Erik van Engelen vertelt over de nieuwe achtbaan in WILDLANDS. Hij trekt het bouwen van de familieachtbaan in twijfel: was dit wel een goede keuze? Het bezoekersaantal van het park is namelijk gedaald. Het park hoopt eind 2018 840.000 bezoekers te hebben verwelkomt, al werd er gehoopt op 1,2 miljoen bezoekers. (06-12-2018)
Beleef een watershow- en kerstvakantie in Wildlands Emmen
Hoe gaat de kerstvakantie in Wildlands Emmen eruitzien? Aan het eind van de Wildnight komt er een speciale waterorgelshow in de Nijlpaardenpoel. Het is tevens een mooie gelegenheid om een ritje te maken in de Tweestryd. De kerstvakantie festiviteiten duren van 22 december 2018 t/m 6 januari 2019. (28-11-2018)
WILDLANDS verlaagt entreeprijs
De entreeprijs voor een dag naar Wildlands Adventure Zoo zal binnenkort omlaag gaan. Het management hoopt op deze manier de bezoekersaantallen weer een boost te geven. Het Drentse dierenpark komt in het jaar 2018 uit op zo'n 840.000 bezoekers. rnrnrn (03-11-2018)
Bezoekers klimmen op rotsen Olifantenvallei
Een aantal bezoekers van WILDLANDS overtreden de regels door op de rotsen in het verblijf van de dieren te klimmen. Deze 'stunt' zou erg gevaarlijk zijn, als we woordvoerders mogen geloven. Een misstap zou ertoe kunnen leiden dat ze in het verblijf van de olifanten terecht waren gekomen. (23-10-2018)