Met korting naar WILDLANDS

Wat is WILDLANDS?

WILDLANDS is een grote dierentuin in Emmen. Het dierenpark is opgedeeld in diverse klimaatthema's, waar er per klimaatsoort verschillende dieren zijn te ontdekken. Tevens heeft elke themagebied zijn eigen attracties en uitstraling; een wereldreis in één dag!

WILDLANDS reviews

Op basis van 95 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw WILDLANDS beoordeling achter te laten.

Korting op WILDLANDS tickets

Wil jij het liefst zo snel mogelijk een bezoek brengen aan WILDLANDS Emmen? Op deze pagina vind je allerlei actuele kortingsacties en aanbiedingen waardoor je zo goedkoop mogelijk de dierentuin kunt ontdekken. Je entreebewijs was nog nooit zo voordelig en door het online bestellen heb je direct de voucher binnen. Via deze kortingsvoucher kan je het dierenpark WILDLANDS in en soms krijg je er leuke extra's bij. Vind de kortingsactie die bij jou past en profiteer direct van korting WILDLANDS. Ideaal wanneer je met meerdere personen op stap gaat, zo blijft een dag uit ook betaalbaar. Wanneer wandel jij door de werelden van deze Adventure Zoo?

WILDLANDS Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen is een gloednieuw park waar je de meest avontuurlijke avonturen beleeft in de natuur. In één dag reis je in het voormalig Dierenpark Emmen (of Noorder Zoo) door de jungle, het poolgebied en de savanne. Ben jij klaar om met kortingsvoucher op expeditie te gaan samen met familie en vrienden? Wandel door het tropische oerwoud, bespiedt olifanten, sta oog in oog met ijsberen en ontdek pinguïns. Heb je altijd al eens zebra’s en leeuwen van dichtbij willen zien? Neem dan plaats in de safari truck die je meeneemt naar de savanne. Bezoek ook zeker het 4D-onderzoeksvoertuig, zodat je zowel boven als onder het ijs je eigen expeditie kunt voortzetten. Als je van een beetje spanning houdt, is de jungle-boottocht in de zoo ook een aanrader. Deze boot brengt je nog dichterbij de ringstaartmaki’s! Ga naar WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen met onze aanbiedingen en ga op expeditie, om zo het avontuur van je leven te beleven. Houd deze pagina in de gaten voor alle WILDLANDS Emmen korting en aanbiedingen.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark

Praktische informatie


Adres WILDLANDS

Raadhuisplein 99
7811AP Emmen
Nederland

Contact

+31 (0)591-850855

Openingstijden en reserveren

Is WILDLANDS open? Kijk op de website van WILDLANDS voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.