Met korting naar Artis

Wat is Artis?

Artis is een dierentuin in Amsterdam. De dierentuin bestaat sinds 1838 en heeft een grote bloementuin, zoogdierverblijven, een aquarium en een planetarium. Ook heeft Artis een uniek historisch overblijfsel: de Aarde temidden van de Dieren; een klein natuurreservaat met bomen en planten uit alle werelddelen. Je kunt er grazende gnoes, zeldzame vogels, eekhoorns en andere dieren ontdekken. Artis is een bezoek meer dan waard!

Artis reviews

Op basis van 66 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Artis beoordeling achter te laten.

Artis Amsterdam

Artis is een begrip. De dierentuin in hartje Amsterdam trekt al sinds 1838 miljoenen bezoekers. Of je nu komt voor de dieren, de monumentale gebouwen of de unieke sfeer: een dagje Artis is altijd leuk. Om een bezoekje aan de dierentuin voor iedereen mogelijk te maken, verzamelen we op deze pagina alle kortingen voor Artis. Zo koop je je kaartjes voordeliger online! Voor kinderen tot en met 2 jaar oud hoef je geen kaartje te kopen. Studenten van Amsterdamse hogescholen en universiteiten hebben ook mazzel: zij betalen op vertoon van de collegekaart maar een paar euro entree!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Artis

Plantage Kerklaan 38-40
1018CZ Amsterdam
Nederland

Contact

(0900) 278-4796

Openingstijden en reserveren

Is Artis open? Kijk op de website van Artis voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Artis

Artis korting
Artis Micropia korting