Wat is Ouwehands Dierenpark?

Witte leeuwen, Siberische tijgers, bruine beren, olifanten en gorilla's: je kijkt je ogen uit in Ouwehands Dierenpark. Het enige wat een bezoekje nog leuker maakt, is korting op de entreekaartjes. Daarom verzamelen we op deze pagina alle kortingsacties en aanbiedingen voor de dierentuin. Er is helaas niet altijd korting beschikbaar voor Ouwehands Dierenpark. Zie je momenteel geen aanbieding? Koop je kaartjes dan toch online. Zelf uitgeprinte kaartjes zijn namelijk goedkoper dan die aan de kassa. Ook met rentepunten van de ING-bank is het mogelijk om voordelige kaartjes voor de dierentuin te scoren. Als je regelmatig naar het park gaat, is een abonnement een voordelige oplossing. Deze heb je er binnen 3 bezoekjes al uit!
Welke score geef jij Ouwehands Dierenpark?
(1 beoordeling)

Adres Ouwehands DierenparkGrebbeweg 111
3911AV Rhenen
Nederland

0317-650200

Ouwehands Dierenpark Nieuws


De apenvertrekken worden fors uitgebreid in Rhenen!
De bonobo's in Ouwehands Dierenpark krijgen een ruimere stek. Het dierenpark bouwt namelijk aan een vernieuwd verblijf voor deze apen. In 2018 wordt deze geopend, rijk aan allerlei klimmogelijkheden en een waterval. (29-11-2017)
Reuzenpanda's Ouwehands Dierenpark maken het goed
Afgelopen zomer verwelkomde Ouwehands Dierenpark de twee reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya De dieren zijn overgeplaatst uit China. De komst van de dieren heeft even op zich laten wachten, er ging namelijk een grootse politieke lobby tussen Nederland en China aan vooraf. (13-11-2017)
Win bioscoopbonnen met jouw Ouwehands Dierenpark nieuwsbericht!