Met korting naar Ouwehands Dierenpark

Wat is Ouwehands Dierenpark?

Ouwehands Dierenpark is een dierentuin gelegen in Rhenen in de provincie Utrecht. Het dierenpark wil graag dat bezoekers het belang van natuurbescherming inzien door dierbare ervaringen te bieden. Giraffen, Helmbasilisks & Mandrilapen; bekijk ze allemaal in Ouwehands Dierenpark.

Ouwehands Dierenpark reviews

Op basis van 30 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ouwehands Dierenpark beoordeling achter te laten.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Witte leeuwen, Siberische tijgers, bruine beren, olifanten en gorilla's: je kijkt je ogen uit in Ouwehands Dierenpark. Het enige wat een bezoekje nog leuker maakt, is korting op de entreekaartjes. Daarom verzamelen we op deze pagina alle kortingsacties en aanbiedingen voor de dierentuin. Er is helaas niet altijd korting beschikbaar voor Ouwehands Dierenpark. Zie je momenteel geen aanbieding? Koop je kaartjes dan toch online. Zelf uitgeprinte kaartjes zijn namelijk goedkoper dan die aan de kassa. Ook met rentepunten van de ING-bank is het mogelijk om voordelige kaartjes voor de dierentuin te scoren. Als je regelmatig naar het park gaat, is een abonnement een voordelige oplossing. Deze heb je er binnen 3 bezoekjes al uit!

In de jaren twintig leek er een agrarische revolutie plaats te vinden in het Utrechtse Rhenen. In 1919 werd er een kippenfarm geopend op de Grebbegerg. Op deze farm liepen niet alleen maar kippen. Wat bleek? Agrariers die naar Rhenen kwamen hadden erg veel belangstelling voor de exotische dieren op de farm. Dit maakte dat in 1932 Ouwehands Dierenpark voor het grote publiek werd geopend, zij opereerde niet langer als kippenfarm maar als dierentuin. Tegenwoordig is Ouwehands Dierenpark een uitje voor echte avonturiers. In Ouwehands Dierenpark kom je erg dichtbij wereldse dieren, namelijk via interactieve- & educatieve projecten. Projecten waar hard aan gewerkt wordt zijn: Apen op Stelten, Neus aan Neus met de ijsberen, Gorilla Adventure & Expeditie Berenbos. Dit zijn tevens perfecte mogelijkheden voor wanneer er kinderen te gast zijn in het park. Ouwehands Dierenpark ontvangt ook dagelijks schoolreisjes en kinderfeestjes. In Ouwehands Dierenpark wonen ook een aantal échte avonturiers, heb jij Bamboo Bill al ontmoet? Op deze pagina boek je jouw entreeticket naar het avontuurlijke Ouwehands Dierenpark. Het speuren door de betaalbare kortingsacties is al een belevenis op zich. Sleep aangename korting op Ouwehands Dierenpark in de wacht.

Praktische informatie


Adres

Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
Nederland

Contact

+31 (0)317-650200

Openingstijden

Kijk op de website van Ouwehands Dierenpark voor de actuele openingstijden.

Ouwehands Dierenpark Nieuws


Bezoekersrecord reuzenpanda's Xing Yang & Wu Wen
De reuzenpanda's uit China trekken vollen zalen, sinds afgelopen voorjaar wonen zij in Rhenen. Dit heeft er toe geleid dat in 2017 meer dan één miljoen mensen het dierenpark bezochten. (04-01-2018)
De apenvertrekken worden fors uitgebreid in Rhenen!
De bonobo's in Ouwehands Dierenpark krijgen een ruimere stek. Het dierenpark bouwt namelijk aan een vernieuwd verblijf voor deze apen. In 2018 wordt deze geopend, rijk aan allerlei klimmogelijkheden en een waterval. (29-11-2017)
Reuzenpanda's Ouwehands Dierenpark maken het goed
Afgelopen zomer verwelkomde Ouwehands Dierenpark de twee reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya De dieren zijn overgeplaatst uit China. De komst van de dieren heeft even op zich laten wachten, er ging namelijk een grootse politieke lobby tussen Nederland en China aan vooraf. (13-11-2017)