Met korting naar Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen reviews

Op basis van 1 review. Klik op bovenstaande sterren om jouw Vakantiepark Beekse Bergen beoordeling achter te laten.

Vakantiepark Beekse Bergen

Verblijf op een leeuwenbrul afstand van Safaripark en Speelland Beekse Bergen in het ruim opgezette Vakantiepark Beekse Bergen. In Hilvarenbeek (Noord-Brabant) is Afrika, gevaarlijk dichtbij! Wie goed luistert kan de dieren ’s nachts horen! Kies uit diverse kampeervormen (waaronder de nieuwe Big Five Glamping) of een verblijf in één van de Afrikaans gethematiseerde vakantiewoningen. Geniet van een dagje op het park, zoek verkoeling in het overdekte Junglebad of ga lekker luieren op het strand. Vanuit de AfrikaClub heb je een prachtig uitzicht over het uitgestrekte Victoriameer, onder het genot van een heerlijke maaltijd! Het animatieteam vermaakt jong en oud met onder andere de Watoto-show, Afrikaanse dans en Survival-skills. Boeken kan heel makkelijk via de website, dus je vakantie kan meteen beginnen. Ohja, kijk hiernaast voor kortingen op een verblijf op dit safaripark!

Mensen bezochten ook: Bol.com, Center Parcs, Fletcher, Hema, Kwik Fit, Sarenza, Schuurman Schoenen, Weight Watchers, Zalando, Zooplus

Contact

0900-0200(€0,10p.m.)

Openingstijden en reserveren

Is Vakantiepark Beekse Bergen open? Kijk op de website van Vakantiepark Beekse Bergen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.