Met korting naar Thermen Soesterberg

Wat is Thermen Soesterberg?

Thermen Soesterberg is een Sauna en Wellness resort nabij Utrecht. Er wordt aandacht besteed aan wellness-ontspanning, zintuigelijke prikkeling en natuurlijke elementen.

Thermen Soesterberg reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Thermen Soesterberg beoordeling achter te laten.

Korting op Thermen Soesterberg tickets

Wil jij met korting naar Thermen Soesterberg? Houd dan de voordeel specials in de gaten waar je vaak extra korting krijgt op een lunch, een diner en het bedrag dat je betaalt voor de entree. Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten in Thermen Soesterberg voor een heerlijk ontspannen weekend met jouw metgezel. Dit hoeft niet heel duur te zijn én je komt er als herboren van terug. Binnenkort naar Thermen Soesterberg zonder diep in de buidel te tasten? Uitmetkorting.nl helpt jou een dag te relaxen. Maak gebruik van de fraaie kortingsacties op onze website! Er staat vast wat voordeligs voor je tussen.

Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg, gevestigd in het midden van het land, is een sauna met veel nieuwe faciliteiten. Wil je een ultiem dagje sauna beleven? Kies dan één van de arrangementen of aanbiedingen op deze pagina en kom helemaal tot rust. De recentelijk gerenoveerde sauna Thermen Soesterberg, is een sauna waar je helemaal tot rust komt. Je kunt hier op verscheidene manieren dichterbij jezelf komen te staan. Een zen-moment inplannen is erg belangrijk en bij Thermen Soesterberg staan jouw wellness-beleving, zintuigen centraal. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de natuur. De natuur heeft tevens een helende werking op ons en zorgt ervoor dat we snel nieuwe energie krijgen. Kom jij binnenkort naar Thermen Soesterberg voor een speciaal arrangement (met korting verkregen), de verse en biologische wellnessfoods óf een meditatie in de rustruimte? Thermen Soesterberg heeft het allemaal in huis. Uitmetkorting helpt je bij de financiering van jouw dag uit. Profiteer mee.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Thermen Soesterberg

Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Thermen Soesterberg open? Kijk op de website van Thermen Soesterberg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.