Met korting naar WONDR Experience

Wat is WONDR Experience?

WONDR Experience is een artistieke speeltuin vol kleuren en sensatie waar al je zintuigen worden geprikkeld. Er zijn hier verschillende interactieve en fotogenieke ruimtes aanwezig waar jij de meest creatieve foto’s maakt voor jouw Instagram account. Bij WONDR bekijk je niet alleen de kunst, maar ben jij onderdeel van de kunst!

WONDR Experience reviews

Op basis van 59 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw WONDR Experience beoordeling achter te laten.

Korting op WONDR Experience tickets

Ben je op zoek naar een unieke ervaring en een voordelig dagje uit? Bij WONDR Experience ben je aan het juiste adres! Hier kun je zingen, dansen, schilderen en nog veel meer. WONDR is een plek voor iedereen en dus ook voor elke leeftijd geschikt, hier ga jij gegarandeerd een leuke tijd beleven. Op deze pagina hebben wij voor jou de beste kortingsacties verzameld, zo zijn hier met regelmaat deals te vinden van onder andere Social Deal, Groupon, Tripper en meer. Houd deze actiepagina goed in de gaten en koop jouw WONDR tickets met korting.

WONDR Experience Amsterdam

In september 2019 opende WONDR Experience Amsterdam haar deuren. Waar je voorheen naar een musea ging om de kunst te bekijken ben je in dit museum zelf onderdeel van de kunst. In dit interactieve instagramparadijs maak jij in elke ruimte de coolste foto’s. Heb je een paar te gekke shots van jezelf gemist? Geen probleem! In elke ruimte staan camera’s en na afloop worden alle foto’s gemaild.
WONDR is een artistieke speeltuin van 1200m² groot in Amsterdam-Noord. Hier zijn verschillende interactieve ruimtes te vinden die in samenwerking met jonge Nederlandse kunstenaars zijn bedacht. Bij WONDR zijn ze van mening dat het geheime ingrediënt voor geluk verwondering is. In dit museum verspreiden ze het magische gevoel van verwondering en hiermee worden de zintuigen geprikkeld. Een bezoek is een belevenis en de kleuren in en om het gebouw zorgen ervoor dat je creativiteit en fantasie worden geprikkeld.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres WONDR Experience

Meeuwenlaan 88
1021 JK Amsterdam
Nederland

Contact

085 540 0205

Openingstijden en reserveren

Is WONDR Experience open? Kijk op de website van WONDR Experience voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.