AH 2e kaartje gratis: Dit zijn dé uitjes waar jij heen moet

Het ‘dagje-uitseizoen’ begint en daarom ontdek je in deze blog alles over AH 2e kaartje gratis. Als je zoekt naar een dagje uit, kom je al snel tot de conclusie dat dit niet goedkoop is. Daarom lijkt het ons goed om je snel meer te vertellen over deze geweldige actie van Albert Heijn: het AH 2e kaartje gratis. Voor veel dagjes uit is het mogelijk om een gratis 2e kaartje te ontvangen. Het lijkt ons daarom verstandig om ons maar snel te richten op al die geweldige dagjes uit die jij zelf kunt ervaren. Kortom, lees snel verder en ontdek welke dagjes uit meedoen met AH 2e kaartje gratis!

Met het hele gezin op pad met het AH 2e kaartje gratis

Als we het hebben over een dagje uit met het hele gezin raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij een attractiepark. Zowel jong als oud vermaakt zich hier geweldig. Een nadeel van de bekende pretparken in Nederland is dat deze vaak prijzig zijn. Met een AH 2e kaartje gratis druk je de kosten natuurlijk ineens enorm. Neem daarom eens een kijkje bij Attractiepark Hellendoorn. Of kies je liever voor een AH 2e kaartje gratis voor de Efteling?

AH 2e kaartje gratis dierentuin

Een dierentuin kan natuurlijk ook niet ontbreken in het rijtje van de leukste dagjes uit. Met een 2e kaartje gratis van AH geniet jij ongelimiteerd van al het moois dat een groot deel van de Nederlandse dierentuinen biedt. Voor een unieke apenbeleving raden we je ten zeerste aan om met je Albert Heijn 2e kaartje gratis in 2022 een kijkje te nemen bij de Apenheul. Als je liever kiest voor een wat meer gevarieerde groep dieren is het misschien leuker om Zoo Planckendael te bezoeken.

Ouwehands Dierenpark 2e kaartje gratis

Een populaire dierentuin is Ouwehands Dierenpark. Deze dierentuin heeft regelmatig een actie waarbij je het tweede kaartje gratis krijgt. Ook zijn er vaak andere kortingsacties beschikbaar. Hier check je of er een Ouwehands Dierenpark 2e kaartje gratis actie is.

Even ontspannen in de sauna met korting?

Natuurlijk hoeft niet ieder dagje uit meteen gepaard te gaan met enorme indrukken, snelle achtbanen en indrukwekkende dieren. Het is ook relaxt om je AH 2e kaartje gratis te gebruiken voor een wellness dagje uit. Als je merkt dat je wel een beetje toe bent aan wat meer ontspanning, zijn opties als de Veluwse Bron en de Zwaluwhoeve een geweldige invulling voor jouw 2e kaartje gratis van AH!

Een leerzaam dagje met een AH 2e kaartje gratis?

Wie zegt dat leuke dagjes uit niet ook leerzaam kunnen zijn? Een bezoekje aan het Omniversum in Den Haag zorgt voor een geweldige beleving voor het hele gezin. Het scherm in dit grootbeeldfilmtheater staat als een halve bol om het publiek heen en zorgt voor een unieke experience. Is het Omniversum minder jouw ding en richt je je liever op de prachtige geschiedenis uit de steentijd, de Romeinse tijd en de Middeleeuwen? Dan raden we je aan om jouw AH 2e kaartje gratis te verzilveren voor een bezoekje aan het Archeon. Aanschouw heuse gladiatorengevechten of ontdek de ware pronkstukken uit de eerder genoemde perioden!

We zijn er nog niet…

Bovenstaande dagjes uit zijn natuurlijk een kleine selectie van tal van andere mogelijkheden. Als we het hebben over dé dagjes uit om je AH 2e kaartje gratis goed te gebruiken, kom je zelf vast ook al snel bij deze uit, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Naast bijvoorbeeld een Plaswijckpark tweede kaartje gratis te scoren, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een 2e kaartje gratis voor Kidzcity. Neem daarom een kijkje op de website van de Albert Heijn en kijk waar dat 2e kaartje gratis van AH voor jou tot zijn recht komt!

Ah 2e kaartje gratis