Wat is Attractiepark Slagharen?

Attractiepark Slagharen is sinds 1963 te vinden in Slagharen (gemeente Hardenberg). Het park bestaat uit zes themagebieden en is geïnspireerd op het Wilde Westen. Naast het attractiepark heeft Slagharen ook een vakantiepark.

Attractiepark Slagharen is een geschikt park om met het hele gezin te bezoeken. Wat het nog leuker maakt, is wanneer je er met korting naartoe kan! Het park heeft vrijwel het hele seizoen door kortingsacties. Is er een kortingsbon, dan vind je deze op de pagina. Andere mogelijkheden tot het verkrijgen van korting, is door hier te kijken of er kortingsacties van bijvoorbeeld Travelbird of Vakantieveilingen zijn. Kun je helemaal geen korting vinden? Kijk dan eens op de site van het pretpark bij de tickets. Daar zie je op welke dag de tickets het goedkoopst zijn. Wil je er vaker dan één keer naartoe, dan is een abonnement voordelig. Je mag het park dan onbeperkt bezoeken, opa en oma mogen gratis mee, je mag gratis parkeren en je krijgt korting op eten. En er zitten nog veel meer voordelen aan!
Welke score geef jij Attractiepark Slagharen?
(8 beoordelingen)

Adres Attractiepark SlagharenZwarte Dijk 37
7776PB Slagharen
Nederland

0523–683000

Attractiepark Slagharen Nieuws


Geen pony's meer in Attractiepark Slagharen
Sinds eind oktober dit jaar staan er geen pony's meer te grazen in Attractiepark Slagharen. In de jaren zestig heette het park nog Ponypark Slagharen. Directeur Dekkers gaf aan dat het dierenwelzijn hierin een rol in heeft gespeeld. De pony's staan nu iets verderop in de wei, namelijk in PonyParkCity. (13-11-2017)
Win bioscoopbonnen met jouw Attractiepark Slagharen nieuwsbericht!