Met korting naar Spoorwegmuseum

Wat is Spoorwegmuseum?

Het Utrechtse Spoorwegmuseum vertelt het verhaal over het ontstaan en de ontwikkelingen van de Nederlandse spoorwegen, ga tot bijna 200 jaar terug in de tijd. De vaste collectie, interactieve shows & tentoonstellingen en praktische workshops geven de geschiedenis van deze ijzeren monsters weer.

Spoorwegmuseum reviews

Op basis van 88 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Spoorwegmuseum beoordeling achter te laten.

Korting op Spoorwegmuseum tickets

Wil jij zo snel mogelijk beginnen aan je reis door de geschiedenis van de Nederlandse spoorwegen? Neem hier een goedkope entreeticket voor het Spoorwegmuseum af. Er staan voordelige acties op deze pagina. Je kunt er hier ook gemakkelijk kaartjes voor een hele groep kopen, mét korting! Erg handig voor een groepsreis of een feestje en je ontvangt de kortingsvouchers direct per mail. Profiteer van weinig moeite en een goedkoper aanbod. Tegelijkertijd bespaar je ook tijd bij de ingang van het museum. Speur door het aanbod aan kortingsbonnen en beleef met vrienden, collega's of het gezin een leerzame maar voordelige dag.

Spoorwegmuseum Utrecht

Het Spoorwegmuseum in Utrecht is een bijzonder museum. Dat begint al bij binnenkomst in het oude station Maliebaan, dat de entree vormt tot het museum. Je koopt je kaartjes aan het oude loket en stapt de wachtkamer binnen. Alsof je teruggaat naar de 19e eeuw. In het Spoorwegmuseum beleef je bijna 200 jaar spoorgeschiedenis aan de hand van film, theater, oude voorwerpen en indrukwekkende attracties. Je leert over de ontdekking van de stoommachine, over verre reizen per trein en over enorme locomotieven. Leuk en leerzaam voor jong en oud! De tentoonstellingen en shows gaan echter wel met de tijd mee. Het spoorwegmuseum biedt interactieve, praktische programma's en doe activiteiten aan. Neem bijvoorbeeld het werkterrein. Hier bevindt zich een oud seinhuis, waar wissels lang geleden met de hand werden bediend. Ben je als kind je ouders even helemaal zat? Kinderen kunnen met de Jumbo Express mee. Het grappige is dat ouders hier niet in passen. Nog nooit zat je als kind op zo'n jonge leeftijd al alleen in een wagon. Tegelijkertijd ontdek je alle mooie plekken van het Spoorwegmuseum (en dat alles voor een voordelige prijs). Ontdek welke korting je nu in de wacht kunt slepen! Uitmetkorting.nl heeft de kortingsbonnen alvast voor je gesorteerd.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Spoorwegmuseum

Maliebaanstation
3581XW Utrecht
Nederland

Contact

+31 (0)30-2306206

Openingstijden en reserveren

Is Spoorwegmuseum open? Kijk op de website van Spoorwegmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.