Met korting naar Omniversum

Wat is Omniversum?

Het Omniversum in het Zuid-Hollandse Den Haag is een authentiek filmtheater, het scherm heeft namelijk de vorm van een halve bol. Op het koepelscherm worden films met uiteenlopende, maar educatieve thema's geprojecteerd. Denk hierbij aan natuur, cultuur, avontuur, wetenschap en 'de mens'.

Omniversum reviews

Op basis van 24 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Omniversum beoordeling achter te laten.

Korting op Omniversum tickets

Omniversum in Den Haag is een verrassend dagje uit waar iedereen van elke leeftijdsgroep zich prima vermaakt. De tickets zijn in vergelijking tot andere uitjes voordelig. Senioren, CJP-pashouders en kinderen van 4 t/m 11 jaar gaan met korting naar binnen. Ook groepen vanaf 20 personen ontvangen korting. Eenzelfde soort groepskorting geldt voor groepen kinderen. Uitmetkorting.nl zet alle kortingen en acties van Omniversum op een rij. Zodra er een aanbieding beschikbaar komt, wordt deze op de pagina over Omniversum geplaatst.

Omniversum Den Haag

Een fan van natuurfilms en ben jij iemand die gaat voor unieke beleving? Het Omniversum in Den Haag is mogelijk een geschikt uitje voor jou. Het Omniversum heeft namelijk een uniek projectiescherm; in het scherm zit een bolling. Daarnaast heeft het koepelscherm de grootte van een half voetbalveld. De films gaan over cultuur, natuur, de mens en nog veel meer. Vaak hebben de films wel het karakter van een documentaire. Verwonder je over de mooiste plekken op onze wereld. In het Zuid-Hollandse Den Haag ontdek je de Mount Everest, de Grand Canyon, maar ook Jeruzalem. Ieder filmbeeld dat voorbij komt in het Omniversum is 10 keer zo groot als in een normale bioscoop. Ook wordt dit beeld nog 500 keer vergroot, wat het mogelijk maakt om de film op het koepelscherm te bekijken. Ook is de lamp van de lens ongekend sterk; vanaf de maan zou je hem nog kunnen zien. Kortom, de filmervaringen in het Omniversum zijn 'ronduit spectaculair'. Wanneer betreed jij het filmtheater omniversum? Bemachtig op deze pagina in ieder geval korting op jouw entreebewijs. Uitmetkorting.nl heeft een aantal kortingsacties voor je verzamelt; voor ieder is er wel een geschikte aanbieding.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Omniversum

President Kennedylaan 5
2517JK Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)900-6664837

Openingstijden en reserveren

Is Omniversum open? Kijk op de website van Omniversum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.