Met korting naar Phantasialand

Wat is Phantasialand?

Phantasialand is een attractiepark dat is gelegen in Brühl Duitsland. Het park heeft veel verschillende attracties en achtbanen, waaronder de populaire Black Mamba, de nieuwe F.L.Y. en de familieachtbaan Wuze Town. Er zijn ook veel shows, thematische evenementen en een subtropisch zwemparadijs. Het park is uitermate geschikt voor een leuk dagje uit met het hele gezin, vol avontuur en vermaak!

Phantasialand reviews

Op basis van 51 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Phantasialand beoordeling achter te laten.

Phantasialand Brühl (Rijnland)

Het Duitse pretpark Phantasialand is enorm! Tientallen attracties en een piekfijne aankleding zorgen voor een onvergetelijk dagje uit. Daar hangt dan ook een bijpassend prijskaartje aan. Om een bezoekje aan Phantasialand toch mogelijk te maken, verzamelen we op deze pagina alle aanbiedingen om te besparen op de kaartjes. Zodra er korting beschikbaar is, zie je dit direct. Wees er dan snel bij, want vaak gelden de acties maar een paar dagen. Er zijn ook regelmatig voordelige arrangementen beschikbaar voor het park. Je betaalt dan een gereduceerd tarief voor de entree en één of meer overnachtingen. Tip: ga op je verjaardag naar Phantasialand. De toegang is gratis voor de jarige!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Toverland

Praktische informatie


Adres Phantasialand

Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl (Rijnland)
Duitsland

Contact

+49(0)1805-366200

Openingstijden en reserveren

Is Phantasialand open? Kijk op de website van Phantasialand voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Phantasialand

Phantasialand korting
Phantasialand Arrangementen korting
Phantasialand Hotel aanbieding
Phantasialand Hotel Charles Lindbergh korting
Phantasialand Hotel Ling Bao korting
Phantasialand Hotel Matamba korting
Phantasialand Overnachten korting
Phantasialand Slapen korting
Phantasialand Vakantie korting
Phantasialand Weekend korting