Met korting naar Plaswijckpark

Plaswijckpark reviews

Op basis van 162 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Plaswijckpark beoordeling achter te laten.

Plaswijckpark Rotterdam

In principe bestaat Familiepark Plaswijckpark uit drie verschillende parken. Met de Wandelwijck, Dierenwijck en Speelwijck, stap je tijdens één uitje in drie verschillende thema's. Het mooiste is, je betaalt er slechts één keer voor. Zo geniet je van een wel heel voordelig dagje uit. Via Plaswijckpark kun je ook diverse combitickets kopen voor andere Rotterdamse attracties. Woon je in de buurt van het park, dan doe je er verstandig aan een abonnement te kopen, hiermee kun je het hele jaar onbeperkt binnen lopen! Zoek je nog meer korting, ontdek deze dan online. Op deze pagina vind je bijvoorbeeld regelmatig leuke aanbiedingen, of wat dacht je van een kortingsbon! Via de ANWB ontvang je ook vaak kortingen op diverse dagjes uit. Wacht niet langer en bespaar nu ook, koop snel je tickets voor zo'n leuke dagje uit in Rotterdam!

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen

Praktische informatie


Adres Plaswijckpark

Ringdijk 20
3053KS Rotterdam
Nederland

Contact

010-4181836

Openingstijden en reserveren

Is Plaswijckpark open? Kijk op de website van Plaswijckpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.